Små juleselskaber - store smagsoplevelser

De store julefrokoster er aflyst i år. Men I kan stadig spise julemiddag i mindre grupper på vores restauranter. Vi tager imod bestillinger for op til 10 personer og serverer de samme lækre julemenuer, som vi plejer.

Vi sørger for julestemning med ild i pejsen, marcipangrise og mistelten. Prøv også vores helt særlige julebrændevin, som er brygget af vores brygmester Rigmor de sidste 36 år. Hende kan du møde her.

Vi overholder altid gældende retningslinjer. Læs mere


PEDER OXES JULEFROKOST OG JULEMIDDAG
19. november - 23. december (både frokost og aften: kl. 12- 20)

juelfrokost_pederoxe.jpg

Julefrokost
Julefrokosten skal bestilles til minimum 2 personer. 

  • Peder Oxes julesild med rødløg, dild og kapers.

  • Karrysild med smilende æg.

  • Røget laks med dild.

  • Gravad laks med hovmestersauce.

  • Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron.

  • Lune frikadeller med rødkål

  • Ribbensteg med sprød svær og rødkål.

  • Risalamande med lun kirsebærsauce.

  • Økologisk rugbrød og økologisk landbrød samt smør.

Pris per person: 385 kr. 


Julemiddag

Forret
LÖJROM
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med crème fraîche, citron, hakket rødløg og ristet økologisk brød.

Hovedret
STEGT LANDAND
Den klassiske juleand. Vi fylder anden med æbler og svesker og langtidssteger den i ovnen. Serveres med kraftig andesky, rødkål, smørstegte kartofler og et bagt pigeonæble med ribsgelé.

Dessert
RISALAMANDE
Julens dejlige klassiker serveret med masser af ristede, hakkede mandler og varm kirsebærsauce. Og måske en lille mandelgave…

Pris per person 385 kr.


CAP HORNS ØKOLOGISKE JULEBORD JULEMIDDAG
12. november - 23. december

DSC_0808.jpg

JULEBORD (hele dagen: kl. 12- 22)

Serveres i skåles og fade ved bordet.

FØRSTE SERVERING
Løgsild, karrysild og julesild serveres med rødløg, kapers og créme fraiche.
Røget laks serveret med kapersvinaigrette.
Æg og håndpillede chilerejer serveres med dildmayonnaise og citron.

ANDEN SERVERING
Pandestegt rødspættefilet serveres med remoulade og citron.
Lun leverpostej med svampe og bacon.
Ribbensteg med sprød svær, skysauce, rødkål og kartofler.
Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat.

TREDJE SERVERING
2 danske oste med dagens kompot og brød. Risalamande med kirsebærsauce og mandler.

Pris per person 425 kr. 

ØKOLOGISK JULEMIDDAG (Aften kl. 17- 22)

JORDSKOKKESUPPE
Suppe af økologiske jordskokker serveres med sæsonens tilbehør. Hertil økologisk surdejsbrød og smør. *

LANDAND
Confiteret økologisk andelår serveres med rosmarin- og appelsinbagte gulerødder, chiffonade af rødkål vendt med citronsaft og peber, selleripuré med brunet smør. Hertil andeskysauce og små kartofler.

DESSERT Risalamande med lun kirsebærsauce.

TILKØB AF OST + 50 kr. pr. person.
To forskellige oste med hjemmebagt knækbrød og dagens kompot.

PRIS PER PERSON: 400 kr. PRIS INKL. OST: 450 kr.


NYHAVNS FÆRGEKROS TRADITIONELLE JULEFROKOST
18. november - 23. december (både frokost og aften: kl. 12- 20)

Sm%C3%B8rrebr%C3%B8dsservering4.jpg

Menuen serveres ved bordene ad 3 omgange. 

FØRSTE SERVERING
To sildespecialiteter: Julesild og Karrysild.
Røget laks med kapers- og rødløgsvinaigrette og vesterhavsost.
Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron.
Gravad laks med hovmestersauce.
Æg og rejer med mayonnaise.

ANDEN SERVERING
Frikadeller med rødkål.
Sennepsglaseret skinke med grønlangkål.
Ribbensteg med sprød svær og rødkål.
Andesteg med rødkål, æbler og svesker samt andesauce og brunede kartofler.
Lun leverpostej med bacon og svampe.
Stegte kartofler.

TREDJE SERVERING
Danske oste med kompot og brød.
Risalamande med lun kirsebærsauce.

Alle serveringer kommer med landbrød og rugbrød. Hertil kærnet smør og hjemmelavet fedt.

Pris per person 395 kr.


ZELESTES JULEFROKOST
16. november - 23. december frokost kl. 12- 16

DSC_0588.jpg

Smag 3 af vores retter i mindre størrelser:

TATAR
Pommes pailles - syltede løg - aioli

LAKS
Marineret laks - rygeost - enebærknas - landbrød

ANDERILETTE
Confiteret and - blomme-barbecuesauce - rødkål - syltede gulerødder - fermenteret tranebær

Pris per person: 225 kr.

ZELESTES 3 RETTERS JULEMIDDAG
16. november - 23. december aften kl. 17- 20

RIMMET LAKS
Gulerod - bladselleri - knas - rygeostcreme

CONFITERET ANDELÅR
Andevinaigrette - granolie - rødkål - æbler - svesker - kartoffel­mos

KIRSEBÆRSORBET
Mandelmarengs - vainiljeskum - ris

Pris per person: 425 kr.

425 KR.

TILVALG
2 slags ost - chutney - knækbrød

Pris per person: +50 kr. 


KOMPASSETS JULEFROKOST OG JULEMIDDAG
17. november - 23. december frokost kl. 12- 16

kompasset.jpg

JULEFROKOST

FØRSTE
Karrysild - syltede sennepsfrø - perleløg - brændt æg
Laks - rygeostcreme - sprød grønkål - agurk - dild

ANDEN
Anderilette - syrnet rødkål - græskarpuré
Hjemmelavet leverpostej - tyttebær - grønkål - bacon

TREDJE
Panna Cotta med kirsebær - rischips - mandelknas

Pris per person: 255 kr.

3 RETTERS JULEMIDDAG

FORRET
Hummerbisque

HOVEDRET
Confiteret andelår
Rødkålssalat - pommes fondant - andeskysauce

DESSERT
Panna cotta med kirsebær
Rischips - mandelknas Dessert

450 kr.

Læs mere om Kompasset

Julemiddag i Huks Fluks
19. november - 23. december kl. 17 -20

Forret
Laks- og havkattatar med agurk, sesamkerner, koriander og grillet lime.

Hovedret
Andebryst med grønkål og butternutsquash-puré toppet med blomme- og æbletern. Serveret med portvinssauce.

Dessert
Risalamande med lun kirsebærsauce og marengs.

385 kr.

Julemiddag i Bøf & Ost
19. november - 23. december kl. 17 -20

5 RETTER

RØGET ØRRED
Serveres med muslingeskum, grønkål, granatæble og urter.

SVINERILLETTE
Serveres med brændte porreringe, tyttebærcoulis, fennikel og urter.

STEGT ANDEBRYST
Serveres med ribs, æbler, svesker, pommes mousseline og glace.

OST
To slags ost serveres med knækbrød og kompot af æble. CHEESECAKE Med kirsebærgelé og nødder.

Pris per person: 450 kr.

Tholstrup