Spis til en god pris: Billetsalget til Dinnerdays starter i dag

Billetsalget til DinnerDays i uge 42 starter i dag. Vi glæder os til at servere lækre 3-retters menuer til en rigtig god pris. Se menuerne fra de forskellige restauranter, som deltager, og bestil billetter her.

Zeleste

Menu

Forret
Hvidvinsdampede blåmuslinger - hvidløg - timian - fløde

Hovedret
Kulmule - jomfruhummersauce - broccolini - kartofler

Dessert
Gateau Marcel - vaniljeis - brombær

Menuen servers med brød og smør

245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb

Snacks til at starte på:
2 stk. sprøde hummerkroketter
50 kr. per person.

Vinmenu

Pinot Grigo ”Alto Adige” Kurtatsch, Italien
Chablis ”Le Guilleret” la Motte, Domaine de la Motte, Frankrig
Tonel 12, 20 års Quinta de la rosa, Duoro, Portugal

350 kr. per person




Huks Fluks

Menu

Forret
Cebo (pata negra 24mdr.)

Hovedret
Pluma de iberico med pimentos de padron, trøffelsauce og patata bravas

Dessert
Créme Catalane

Menuen serveres med brød og smør

245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Vinmenu

2021 Jean Leon - Chardonnay - Catalonien
2020 Hey Ricitelli “hey Malbec” - Malbec - Argentina
2016 Cheatau Haut - Mayne Semillion, Sauternes

200 kr. per person


Bøf og Ost

Menu 

Forret
Tholstrups rørte tatar med trøffelmayonnaise, parmesan og karse

Hovedret
Grillet kylling Supreme serveret med piperade af tomat, løg og peberfrugt
Hertil sauce blanquette og Pommes Dauphinoise

Dessert
Klassisk Crème brûlée

Menuen serveres med brød og smør

245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb

Snacks til at starte på:
3stk østers Natural inkl. et glas NV Montvillers champagne
120 kr. per person

Ristede sojamandler og marinerede oliven
85 kr. per person

Vinmenu

2019 Spätburgunder Ingelheim, Adamsvin
2020 Penley Estate, Genevive, Chardonnay
NV Muscat de Rivesaltes, CH. Rombeau

200 kr. per person

 



Peder Oxe

Menu

Forret
Cremet jordskokkesuppe med fasan, æbler og sprødt kyllingeskind 

Hovedret
Coq au vin med svampe, gulerødder og skalotteløg serveret med knuste kartofler

Dessert
Henkogte sensommerbær med vaniljeis og lakridscrumble

245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb

Snacks til at starte på:
Ristede soya mandler og marinerede oliven
85 kr. per person

Rørt tatar på sprødt rugbrød med trøffelmayonnaise
45 kr. per person

Menuen serveres med brød og smør

Vinmenu

2020 100 Hügel, Riesling Trocken, Weingut Wittmann
2015 Chateau Haut-Musset, Lalande de Pomerol
NV Quinta de la rosa, 10 års Tawny

200 kr. per person


Kompasset

Menu

1. servering
Friteret østers med svampecreme og tapiokachips

2. servering
Surdejsfocaccia med musling, kartoffel og dild

3. servering
Squash med havesyre og fermenterede svampe

4. servering
Rådyr med rødbede, kirsebær og peber

5. servering
Æbler med citronverbena, hvid chokolade og havrekiks

440 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb

Ost - kompot - knækbrød
100 kr. per person

Et glas champagne
110 kr. per person

Vinmenu

425 kr. per person



Tholstrup