Vores samfundsansvar

Det er en vigtig del af vores DNA at tage vores ansvar alvorligt. Det gælder både i forhold til den gode kvalitet, miljøet, den positive udvikling og ansvaret for andre mennesker.

Vores verden - den jord, vi går på, og de omgivelser, vi arbejder i, er vores ansvar. Vores produkter er derfor sunde, rene og fri for tilsætningsstoffer.

Vores køkkener arbejder ud fra en udførlig sæsonkalender, som sikrer en høj kvalitet af råvarer, støtter lokale producenter og reducerer transporttid og madspild. Med mellem 60 og 70 menuskift årligt sikrer vi, at vores menuer altid er tilpasset sæsonen.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Gennem uddannelse og et godt arbejdsmiljø bestræber vi os på at realisere vores medarbejderes fulde potentiale. Vi lytter til vores medarbejdere gennem en anonyme brevkasse, udvikler hvert år en ny arbejdsmiljøplan med nye tiltag og Her skal være rart at være, og vi forventer, at alle udviser respekt over for hinanden - det gælder kollegaer såvel som gæster.

Vores samarbejdspartnere - arbejdet med CSR skal også fremme ansvarlig drift og udvikling hos vores mange samarbejdspartnere. For at opnå dette i vores branche har vi indgået et samarbejde med andre restauratører i netværket REGA.

Vi er en del af REGA

Medlem af REGA

Tholstrup er medlem af Restauratørernes Garantiordning - REGA. Som medlem forpligter vi os til at tilslutte os UN Global Compact og efterleve FN’s og OECD’s minimumsstandarder for ansvarlig virksomhedsadfærd. Som medlem af REGA ønsker vi at øge fokus på bæredygtighed og samfundsansvar gennem hele værdikæden. Det gælder både vores egne restauranter, men også hos vores samarbejdspartnere, gæsterne, medarbejdere og kollegaer. Vi tror på fællesskabet, og at vi gennem samarbejde og videndeling med andre i branchen kan skabe større resultater. Det har altid været Tholstrups grundholdning at være en aktiv del af det danske samfund, og derfor glæder vi os til at gå forrest i kampen om mere bæredygtighed i restaurationsbranchen.

Sammen med andre medlemmer af REGA arbejder vi på at forbedre vores restauranters sociale, miljø- og klimamæssige samt økonomiske bundlinje. På den måde er vi med til at sikre respekt for menneskerettigheder, respekt for miljø og klima og fokus på antikorruption i vores branche.

Læs mere om REGA.