Hjemmelavede ribs af sortfodsskinke: Ny menu i Huks Fluks

Glæd dig blandt andet til mere af den eksklusive sortfodsskinke, når Huks Fluks’ menu skifter i dag.

I Huks Fluks er maden inspireret af middelhavsområdet og især raciones, den særlige spanske tapastradition. Det betyder, at f retterne er i snacks- og forretstørrelse, som man deler ved bordet.

Nye sæsontilpasninger

Den traditionelle spanske tortilla er blevet mere cremet og bliver fra i dag serveret med friskrevet trøffel på toppen. Blæksprutten kommer også i en ny version - en såkaldt Pulpo Gallego eller galopisk blæksprutte. En yderst populær tapa, som man serverer over hele Spanien. Blæksprutten stammer fra den nordvestlige spanske region Galicien, hvor blæksprutter er en specialitet og en fælles fangst for lokale fiskere. Du finder sprutten på både frokost- og aftenkortet samt frokosttallerkenen.

Desuden har Huks Fluks fået en ny dansk straciatella. Den friske håndspundet burrata er lavet af dansk jerseymælk fra La Treccia. Smag den udsøgte ostemasse, der strækkes ud ved hjælp af varmt vand og fyldes med stracciatella, en lækker blanding af fløde og strimlet mozzarella, der giver osten den cremede, flydende midte.

Nye retter

Krydret tomatsuppe
Gazpachoen giver plads til en mere sæsonaktuel bror, nemlig en krydret tomatsuppe med basilikum, gedeost, croutoner og en strejf af chili.   

Chorizo af sortfodsskinke
Sortfodsskinken kommer i flere former på det nye menukort. Smag en chorizo af sortfodsskinke fra baskerlandet med tomat concassé og rosmarin.

Ribs de Iberico

Eller prøv de nye hjemmelavede ribs af sortfodsskinke marineret i øl-barbecuesauce.

Pluma de Iberico
Du kan stadig bestille plumaen - den mest legendariske af alle sortfods-udskæringer. Pluma de Iberico er skåret af boven længst oppe imod dyrets nakke og minder i størrelse om en almindelig steak. Plumaen serveres nu med en puré af den spanske chilipeber piquillo, som man rister og flår for at erstatte den bitterhed med en sød aromatisk smag.


Husk at slutte middagen af med flan dulce - den populære spanske dessert, som er bagt med fløde, sukker og æg. Serveres nu med karamel.

Tholstrup