5 oplevelser, vi glæder os til i august

Moules frites-festival

Moules_frites_HF.jpeg

Når det kommer til skaldyr, er blåmuslinger en af danskernes favoritter. Fra den 2. - 8. august deltager Bøf & Ost, Huks Fluks og Zeleste i årets moules frites-festival, hvor du kan spise de lækre havdyr med pommes frites til 125 kr. Vælg at smage på herlighederne alle tre steder, eller vælg din yndlingsterrasse.

Køb billetter her.


Sæsonens favorit: Kantareller

bo.aften.kantarel.jpg

Vi er efterhånden godt inde sæsonen for kantareller. Det betyder, at du lige nu kan nyde de friske danske svampe på flere forskellige måder i restauranterne. Prøv f.eks. en kantareltoast med flødesauterede kantareller, eller et lækkert stykke oksekød med ristede kantareller som tilbehør. Du kan også sagtens prøve kræfter med kantareller derhjemme. De er nemme at tilberede.

Læs mere om vores sæsonfavorit her.


Rød grød med fløde

Rødgrød_final.jpg

Mormors klassiker, som vi aldrig bliver trætte af. Kig forbi Peder Oxe til en omgang sol og sommer i en dyb tallerken skabt af sommerens bær og serveret med økologisk fløde, som du selv får lov til at dosere. Rødgrød med fløde er på både frokost og aftenmenuen. Nyd den med en god kop kaffe under vores parasoller på Gråbrødretorv.

Se hele menuen her.


Beer Week

2018_05_04_Kompasset_Foto_0074.jpg

Så er der godt nyt til de øltørstige. Glæd jer til Copenhagen Beer Week, som løber af stablen fra 3. - 11. september. 

Festivalen samler bryggerier fra hele landet, der i fællesskab sætter fokus på dansk øl, de mange danske bryggerier og øllets rolle i vores kultur. Her er nogle af de arrangementer, du kan opleve under Beer Week.

Oplev blandt andet mikrobryggerierne People Like Us og Gamma, kom til stor ølsmagning på Gråbrødretorv og prøv ølchampagne sammen med Zelestes udsøgte skaldyrsfad.

Læs mere


Krebsegilde

Så blev det endelig tid til årets krebsegilde. Vi glæder os til at byde velkommen til havefest i Zelestes gårdhave. Til lejligheden har vi selvfølgelig pyntet op og uddeler krebsegildets nødvendige udstyr i form af farvestrålende hagesmække og kække hatte. Vi har selvfølgelig også hyret en ægte svensk visesanger, som synger for, når vi skal sjunge. Det bliver jättebra!

Du kan jo starte med at øve dig på Helan går, Festen kan börja, Mera Brännvin og mange flere på Youtube-kanalen Svenska Snapsvisor

Lørdag 14. august 2021 kl. 18.00
Lørdag 21. august 2021 kl. 18.00

De koster 425 kr. (+ billetgebyr).

Læs mere og køb billetter her.

Tholstrup