CPH Beer Week: Billetsalg

Sikr dig en billet til den kommende Copenhagen Beer Week, hvor vi fejrer danske øltraditioner, bryggeier og øllens rolle i vores kultur. Glæd dig til 6 særlige ølarrangementer, som inkluderer ølsmagning og besøg fra udvalgte danske bryggerier, ølmiddage og historiefortællinger. Find link til billetsalg for de enkelte arrangementer nedenfor.

Bag festivalen står en lang række af landets bryggerier og Bryggeriforeningen. Hovedarrangør, med ansvar for planlægning og afvikling, er Food Organisation of Denmark.


Program

Skaldyrsfad og champagneøl fra Mikkeller 

Zeleste, hver dag 3. - 11. september
Nyd Zelestes skaldyrsfad med en hel hummer, østers, moules marinieres, gambas, pil-selv-rejer og krabbekløer sammen med en flaske champagneøl fra Mikkellers bryggeri “Mikkeller Baghaven” (0,75 cl per person) - en helt særlig øl, som blandt andet er tør og perlende som Champagne. 

Pris per person (minimum 2 personer): 775 kr. (ex billetgebyr)


Øl og røverhistorier i Nyhavns Færgekro 

2.jpg

Nyhavns Færgekro, 9. september fra 17.30 -21.00
Den perfekte kombination af spændende historier fra det historiske København, øl-nørderi og klassisk dansk mad. Historiker Allan Mylius er aftenens vært.  Udover at kende Københavns historie som sin egen bukselomme har Allan Mylius været formand for Danske Ølskribenter og ølguide  på "Go' morgen Danmark" og kombinerer sine historier med fortællinger om de 5 forskellige øl, I får lov til at smage. 

Menu
Velkomstdrink
Tarteletter
Stegt flæsk
Æblekage
Kaffe

Pris per person: 495 kr. (ex billetgebyr)


Ølsmagning for begyndere med Bjarke Bundgaard

6.jpg

Gråbrødretorv 11. september kl. 17.30
Vi rejser et kæmpe øltelt midt på Gråbrødre Torv. og afslutter ugen med et brag af en ølsmagning, hvor god stemning, sjove anekdoter og muligheden for at blive en smule klogere på øl, går op i en højere enhed. Vi har allieret os med Carlsberg og ølekspert Bjarke Bundgaard til at stå for præsentatione, som guider jer igennem aftenens ølsmagning.

Pris per person: 125 kr. (ex billetgebyr)


Tholstrup