RESTAURANTCHEF SØGES

RESTAURANTCHEF SØGES TIL KOMPASSET I KØBENHAVN

150 meter sydøst for Mindeankeret og 50 meter sydvest for Skuespilhuset finder du restaurant Kompasset - opkaldt efter sin beliggenhed i Nyhavn 65, der tidligere har huset tre sejl, flag- og kompasmagere. I Kompasset er missionen at skabe måltidsoplevelser med smørrebrød og øl i centrum. På kortet finder du et stort udvalg af smørrebrød parret med specialøl fra danske bryghuse. Om aftenen kan du foruden smørrebrød også få varme retter såvel som desserter og snacks. Kompasset er optaget i White Guide.

Vi søger en restaurantchef, der vil være med til at lede personalet, udvikle restauranten og give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Du er desuden kreativ og vigtigst af alt, du har passion for friske råvarer, øl og kvalitet og brænder for personaleledelse. Stillingen er fuldtid, med opstart 1/5 2019.

DINE ARBEJDSOPGAVER
- At lede og udvikle teamet – herunder både køkken og gulv
- At udvikle restaurantens koncept og efterleve budgetter
- At påtage sig værtskabet for restaurantens gæster -
- At holde et højt kvalitetsniveau, også når der er travlt
- At bidrage aktivt til et godt samarbejde og en positiv omgangstone

DIN HOVEDFUNKTION
Hovedfunktionen er 85 % daglig og direkte ledelsesmæssig drift i uniform og 15 % administrative opgaver. Restaurantchefen påtager sig det fulde ansvar og ejerskab for sin restaurant. Restaurantchefens mindset er: ’Det er MIN restaurant’.

HVEM ER DU?
- Du har erfaring med ledelse og kommer fra en lignende stilling eller har relevant erfaring
- Du er udadvendt, passioneret og har et højt serviceniveau
- Du er interesseret i gastronomi og øl
- Du har økonomisk forståelse
- Du er nysgerrig af natur og har en positiv indstilling til tilværelsen
- Du kan arbejde selvstændigt og i et højt tempo
- Du taler et nordisk sprog og har gode kommunikative egenskaber

VI TILBYDER DIG:

- Oplæring og uddannelse – vi klæder dig på til jobbet og du vil have mulighed for at blive tilbudt intern og ekstern uddannelse.

- Professionelle kolleger i et ungt, dynamisk miljø, hvor vi arbejder effektivt og har det sjovt.

- Arbejde i en succesrestaurant, hvor der er tryghed og ordnede forhold for medarbejderne.

- En spændende og varieret hverdag i smukke omgivelser.

- Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kathrine Ulrich på nedenstående mail.

Send din ansøgning og CV mærket ’ansøgning’ i emnefeltet til Kathrine Ulrich ku@tholstrup.dk.

Se mere om Kompasset på vores restaurantkompasset.dk, Facebook-side og Instagram.

Tholstrup er en familieejet virksomhed med otte succesfulde restauranter, herunder Peder Oxe, Peder Oxes Kælder, Bøf & Ost, Huks Fluks, Zeleste, Nyhavns Færgekro, Cap Horn og Kompasset

Fælles for virksomhedens meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.

Tjener med lederdrømme

Restaurant Bøf & Ost søger tjenere med lederdrømme, som kan hjælpe os med at servicere alle vores fantastiske gæster i den kommende sæson.

Read More

Restaurantchef til simpleRAW

KVALITETSBEVIDST, MADGLAD OG SERVICEMINDED RESTAURANTCHEF. 

simpleRAW, en vegansk restaurant beliggende i hjertet af København, søger restaurantchef på fuldtid.

simpleRAW udsprang oprindeligt af RAW-tankegangen. I dag serverer vi mad uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer, sukker, mælkeprodukter og gluten. Maden er skabt af medarbejdere med stor viden og entusiasme inden for vegansk gastronomi.

Alle retter på menukortet er veganske og glutenfri og flere af dem er raw.

 Vi søger en restaurantchef, som vil være med til at lede personalet og give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige både i vores restaurant, ved selskaber og catering.

DIN HOVEDFUNKTION
Hovedfunktionen er 85 % daglig og direkte ledelsesmæssig drift i uniform og 15 % administrative opgaver. Restaurantchefen påtager sig det fulde ansvar og ejerskab for sin restaurant. Restaurantchefens mindset er: ’Det er MIN restaurant’.


DIN DAGLIGDAG I simpleRAW
- At lede og udvikle teamet – herunder både køkken og gulv

- At udvikle restaurantens koncept og følge og efterleve budgetter

- At tage sig godt af alle vores gæster.

- At holde et højt serviceniveau, også når der er travlt.

- At bidrage aktivt til et godt samarbejde og en glad omgangstone.

 
HVEM ER DU?

- Du har erfaring med ledelse
- Du har økonomisk forståelse

- Du er udadvendt, empatisk og elsker at yde god service

- Du er interesseret i plantebaseret gastronomi

- Du er nysgerrig af natur og har en positiv indstilling til tilværelsen

- Du kan arbejde selvstændigt og i et højt tempo

- Du taler dansk og har gode kommunikative egenskaber

 
VI TILBYDER DIG:

- Oplæring og uddannelse – vi klæder dig på til jobbet, så du behøver ikke at have erfaring fra lignende jobs.    

- Søde kolleger i et ungt, positivt miljø, hvor vi arbejder effektivt og har det sjovt.

- Arbejde i en succesrestaurant, hvor der er tryghed og ordnede forhold for medarbejderne.

- En spændende og varieret hverdag i dejlige omgivelser. 

En skriftlig ansøgning og cv med vellignende billede sendes pr. mail til ch@tholstrup.dk mærket ’ansøgning’ i emnefeltet.  

Se mere om simpleRAW på vores Facebook-side og på Instagram.