Cap Horn søger værter og værtinder til sommerperioden

Brænder du for at møde nye mennesker, give service i verdensklasse og være omgivet af skønne kollegaer? Så er et job i Cap Horn lige noget for dig. Vi mangler fuldtids- og deltidsmedarbejdere, som har mulighed for at starte med det samme, og som har lyst til at arbejde henover sommeren.

Du bliver en del af et ungt team af tjenere og kokke, som brænder for at skabe magiske øjeblikke for vores gæster. Hos Cap Horn er der aldrig to dage, der er ens, og du får en sjov og anderledes hverdag. Din erfaring er ikke så afgørende, men det er vigtigt, at du er udadvendt, nysgerrig og interesseret i mad og vin. Alle nye værter og værtinder gennemgår et grundig oplæring.

Lyder det som noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt. Send en ansøgning og et CV med foto til Christina Dyg: cd@tholstrup.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du passion for og appetit på god plantebaseret mad?

Er du stærk i et køkken, og har du lyst til at skabe unikke smagsoplevelser til vores gæster? 

Vi har travlt i simpleRAW og søger derfor en KØKKENMEDHJÆLPER til en udfordrende og alsidig stilling.

 simpleRAW, er en vegansk restaurant beliggende i hjertet af København med fokus på plantebaseret mad. Vi benytter hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer eller mælkeprodukter. Derudover er alle retter på menukortet veganske og glutenfri.

Maden, vi serverer, er skabt af medarbejdere med stor viden og entusiasme inden for plantebaseret gastronomi. Du bliver altså en del af et stærkt og passioneret køkkenteam.

 OM DIG

  • Du behøver ikke nødvendigvis at være faglært kok, men relevant erfaring fra lignende stilling er et plus

  • Du er en holdspiller og ansvarsfuld

  • Du er mødestabil, fleksibel og omstillingsparat

  • Du har en passion for friske råvarer og kvalitet i det plantebaserede køkken

  • Du har forståelse for egenkontrol og ved hvordan, man efterlever det

VI TILBYDER 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, professionelle kollegaer, løn efter kvalifikationer og mulighed for videreudvikling. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående e-mail.

Send din ansøgning og CV til køkkenchef Oliver Blomqvist på kitchenchef@simpleraw.dk

Er du madglad og serviceminded? Og har du interesse for plantebaseret mad?

Så er det måske dig, vi leder efter!

simpleRAW er en vegansk restaurant beliggende i hjertet af København med fokus på plantebaseret mad. Vi benytter hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer eller mælkeprodukter. Derudover er alle retter på menukortet veganske og glutenfri.

Vi tilbyder en sjov og anderledes hverdag, hvor 2 dage aldrig er ens. Du bliver en del af et ungt team af kokke og tjenere, der brænder for det plantebaserede køkken og for at skabe magiske øjeblikke for vores gæster, mens vi har det sjovt.

Vi søger fuldtidsmedarbejdere med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi ansætter løbende.

OM DIG

  • Du er passioneret omkring plantebaseret kost

  • Du er nysgerrig, åben og har lyst til at møde nye mennesker

  • Du er en holdspiller, som er dygtig og ansvarsfuld

  • Du er mødestabil, fleksibel og omstillingsparat

  • Du arbejder struktureret - også med tempo på


VI TILBYDER

  • Søde kolleger i et ungt, positivt miljø, hvor vi arbejder effektivt og har det sjovt

  • Arbejde i en succesrestaurant, hvor der er tryghed og ordnede forhold for medarbejderne

  • En spændende og varieret hverdag i dejlige omgivelser

  • En arbejdsplads i indre København på det smukke Gråbrødretorv

 

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning, et CV og et vellignende billede afsted til distriktskoordinator Christa Kabel: ck@tholstrup.dk

Skriv ”ansøgning” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Velkendt københavner-restaurant søger restaurantchef

Kræsen om den gode bøf – Oste til alle ganer – Frankrig i København

Vil du være en del af en restaurant-koncern med 300 medarbejdere fordelt på otte restauranter og en bar i indre by?

Lige nu søger vi dig, som brænder for at være en del af noget stort, være med til at udvikle koncept, medarbejdere og kommende successer!

Bøf & Ost er den første restaurant i Tholstrup-koncernen, der siden 1972 har serveret franske klassiskere på det livlige Gråbrødretorv i København.

Tholstrup er en familieejet virksomhed med ni succesfulde restauranter: Bøf  & Ost, Peder Oxe, Peder Oxes Kælder, Huks Fluks, Zeleste, Nyhavns Færgekro, Cap Horn, Kompasset og SimpleRAW

Fælles for virksomhedens meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.

 

DIN HOVEDFUNKTION
Hovedfunktionen er 85 % daglig og direkte ledelsesmæssig drift i uniform og 15 % administrative opgaver. Restaurantchefen påtager sig det fulde ansvar og ejerskab for sin restaurant. Restaurantchefens mindset er: ’Det er MIN restaurant’.


DIN DAGLIGDAG I Bøf & Ost
- At lede og udvikle teamet – herunder både køkken og gulv
- At udvikle restaurantens koncept og følge og efterleve budgetter
- At tage sig godt af alle vores gæster.
- At holde et højt serviceniveau, også når der er travlt.
- At bidrage aktivt til et godt samarbejde og en glad omgangstone.

 
HVEM ER DU?

- Du har erfaring med ledelse
- Du har økonomisk forståelse
- Du er udadvendt, empatisk og elsker at yde god service
- Du er nysgerrig af natur og har en positiv indstilling til tilværelsen
- Du kan arbejde selvstændigt og i et højt tempo
- Ledelse er for dig, at gå forrest hver dag og være et positivt eksempel for dine medarbejdere og gæster.

VI TILBYDER DIG:

- Oplæring og uddannelse – vi klæder dig på til jobbet, så du behøver ikke at have erfaring fra lignende jobs.    
- Søde kolleger i et ungt, positivt miljø, hvor vi arbejder effektivt og har det sjovt.
- Arbejde i en succesrestaurant, hvor der er tryghed og ordnede forhold for medarbejderne.
- En spændende og varieret hverdag i dejlige omgivelser. 
- Mulighed for efteruddannelse med eksterne lederkurser

En skriftlig ansøgning og cv med vellignende billede sendes pr. mail til Distriktschef Charlotte Heiselberg ch@tholstrup.dk mærket ’ansøgning’ i emnefeltet.  

Se mere om Bøf & Ost på vores Facebook-side og på Instagram.

Ansøgningsfrist 4. juli

 

Københavnerklassiker søger køkkenchef

Vil du være en del af en restaurant-koncern med 300 medarbejdere fordelt på otte restauranter og en bar i indre by?

Peder Oxe på Gråbrødretorv søger en ny passioneret og faglig dygtig køkkenchef til vores team. Peder Oxe tilbyder hver dag et udvalg af forretter, hovedretter, oste og desserter og til frokost er der desuden mulighed for at vælge frisksmurt, dansk smørrebrød. Menuen er nøje tilpasset sæsonens udbud af friske råvarer, og vi sætter en ære i at være tidligt ude med nye sæsonfristelser.

På Gråbrødretorv ligger vi sammen med fire andre restauranter fra Tholstrup-koncernen, så hos os vil du opleve et stort fælleskab med mange kolleger.

Tholstrup er en familieejet virksomhed med ni succesfulde restauranter: Peder Oxe, Peder Oxes Kælder, Bøf & Ost, Huks Fluks, Zeleste, Nyhavns Færgekro, Cap Horn, Kompasset. SimpleRAW

Fælles for virksomhedens meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.

I rollen som køkkenchef forventer vi, at du går forrest og kan være et eksempel til efterfølgelse blandt dine medarbejdere. Du er en dygtig kok med håndværket i orden, men det er lige så vigtigt, at du trives under ansvar og kan se dig selv i en rolle, hvor du er en nøgleperson i restaurantens fremtidige succes.

Kvalifikationer:

·        Du har erfaring indenfor ledelse - du har minimum erfaring som souschef og er klar til nyt ansvar som køkkenchef

·        Du kan dit håndværk og kan udvikle dine medarbejdere

·        Du forstår basal økonomi og kan arbejde med nøgletal

·        Du er omstillingsparat, loyal og pligtopfyldende

·        Du kan arbejde i rammer, men kan også træde ud, når det kræves

Vi tilbyder:

·        Et spændende job, hvor du er en del af Tholstrup, med mulighed for at sætte sig eget præg

·        Gode arbejdsforhold, professionelle kollegaer, attraktiv løn og mulighed for videreudvikling.


Send din ansøgning samt CV til distriktschef Charlotte Heiselberg på ch@tholstrup.dk

Læs mere om restauranten her: www.pederoxe.dk

Ansøgningsfrist: 4. juli

 

Køkkenchef med flair for det franske køkken søges

Vil du være en del af en restaurant-koncern med 300 medarbejdere fordelt på otte restauranter og en bar i indre by?

Restaurant Bøf og Ost på Gråbrødretorv søger en ny passioneret og faglig dygtig køkkenchef til vores team. Menukortet i restauranten cirkulerer i det franske køkken med alt fra både beauf bearnaise til franske landretter. På Gråbrødretorv har vi en skøn og stor terrasse, som vi ofte benytter til at afholde events som for eksempel Oysters & Bubbles og Beaujolais Nouveau. På Gråbrødretorv ligger vi sammen med fire andre restauranter fra Tholstrup-koncernen, så hos os vil du opleve et stort fælleskab med mange kolleger.

Tholstrup er en familieejet virksomhed med ni succesfulde restauranter: Peder Oxe, Peder Oxes Kælder, Bøf & Ost, Huks Fluks, Zeleste, Nyhavns Færgekro, Cap Horn, Kompasset og SimpleRAW

Fælles for virksomhedens meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.

I rollen som køkkenchef forventer vi, at du går forrest og kan være et eksempel til efterfølgelse blandt dine medarbejdere. Du er en dygtig kok med håndværket i orden, men det er lige så vigtigt, at du trives under ansvar og kan se dig selv i en rolle, hvor du er en nøgleperson i restaurantens fremtidige succes.

Kvalifikationer:

•        Du har erfaring indenfor ledelse - du har minimum erfaring som souschef og er klar til nyt ansvar som køkkenchef

•        Du kan dit håndværk og kan udvikle dine medarbejdere

•        Du forstår basal økonomi og kan arbejde med nøgletal

•        Du er omstillingsparat, loyal og pligtopfyldende

•        Du er desuden kreativ og vigtigst af alt, du har passion for mad, koncept og kvalitet.

•        Du kan arbejde i rammer, men kan også træde ud, når det kræves

Vi tilbyder:

•        Et spændende job med mulighed for at sætte sig eget præg på dagligdagen

•        Vi tilbyder gode arbejdsforhold, professionelle kollegaer, attraktiv løn og mulighed for

Send din ansøgning samt CV til distriktschef Charlotte Heiselberg på ch@tholstrup.dk

Læs mere om restauranten her: www.boef-ost.dk

Ansøgningsfrist: 4. juli

Plantepasser

Vi er en virksomhed med otte restauranter på Gråbrødretorv og i Nyhavn. Vi er glade for et grønt miljø med levende planter både i vores udendørsserveringer og inde i restauranterne. Desværre går det ikke altid så godt med at få passet og plejet planterne korrekt. Vi søger derfor en plantepasser med grønne fingre til at gå en runde i vores restauranter en gang ugentligt – vi regner med, at det vil tage ca. 4 timer pr. uge. I perioden 1. november til 1. marts vil det være mindre, da de udendørs planter bliver opmagasineret for vinteren.

Vi forventer, at du som minimum har succesfuld erfaring med at passe planter hjemme hos dig selv, men yderligere erfaring er selvfølgelig en fordel: Det kan være du har arbejdet med planter før, eller selv har en have. Vi forventer. du kan komme enten i løbet af formiddagen, så du er færdig før frokosten går i gang kl. 12.00, eller om eftermiddagen, så du er færdig før aftenrykket starter kl. 18.00.

Send en kort ansøgning med foto, hvor du fortæller lidt om dig selv og din baggrund for at passe vores planter til:

info@tholstrup.dk
Skriv venligst “Plantepasser” i emnefeltet.

simpleRAW på Gråbrødretorv

simpleRAW på Gråbrødretorv


 

Dygtige værter og værtinder søges til Nyhavns Færgekro

Brænder du for mad, mennesker og god service? Så er det måske dig, vi leder efter.

Nyhavns Færgekro søger værter og værtinder, som kan hjælpe os med at servicere alle de fantastiske gæster i Nyhavn.

Du får et sjovt og anderledes job, hvor to dage aldrig er ens, og bliver en del af et team, der brænder for at skabe magiske øjeblikke for vores gæster, mens vi har det sjovt.

 Vi søger fuldtidsmedarbejdere med tiltrædelse snarest muligt. Vi ansætter løbende i hele april og maj. Du må gerne starte hurtigst muligt.

 

Om dig

  • Du er nysgerrig, åben og har lyst til at møde nye mennesker

  • Du vil gå ekstra langt for at sikre den optimale oplevelse for vores gæster

  • Du arbejder struktureret - også med tempo på

  • Du er indstillet på at arbejde i de hyggelige aftentimer og weekender


Vi tilbyder

  • Engagerede kollegaer i et team, der arbejder professionelt og samtidig har det sjovt

  • Grundig uddannelse og oplæring

  • Mulighed for at besøge alle vores restauranter med personalerabat

  • En arbejdsplads i indre København i det hyggelige Nyhavn

 Send din ansøgning, CV og et vellignende billede afsted til restaurantchef Bolette Andersen: chef@nyhavnsfaergekro.dk Skriv ”ansøgning” i emnefeltet.

 Vi glæder os til at høre fra dig!

Tholstrup er en familieejet virksomhed grundlagt i 1972 af Peter Tholstrup. Fælles for Tholstrups meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en dyb respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.

Nysgerrige værter og værtinder søges til restauranter på Gråbrødretorv

Brænder du for mad, mennesker og god service? Så er det måske dig, vi leder efter.

 Tholstrup Catering på det livlige Gråbrødretorv, tæt på Nørreport, søger nysgerrige værter og værtinder, som kan hjælpe os med at servicere alle de fantastiske gæster, på tværs af vores restauranter.

Du får et sjovt og anderledes job, hvor to dage aldrig er ens, og bliver en del af et team, der brænder for at skabe magiske øjeblikke for vores gæster, mens vi har det sjovt.

 Vi søger både del- og fuldtids medarbejdere med tiltrædelse snarest muligt.

 

Om dig

  • Du er nysgerrig, åben og har lyst til at møde nye mennesker.

  • Du vil gå ekstra langt for at sikre den optimale oplevelse for vores gæster.

  • Du arbejder struktureret - også med tempo på

  • Du er indstillet på at arbejde i de hyggelige aftentimer og weekender


Vi tilbyder

  • En spændende og alsidig hverdag i en organisation med otte forskellige restauranter og en cocktailbar.

  • Engagerede kollegaer i et team, der arbejder professionelt og samtidig har det sjovt.

  • Grundig uddannelse og oplæring

  • Mulighed for at besøge alle vores restauranter med personalerabat

  • En arbejdsplads i indre København på det smukke Gråbrødretorv.

 
Send din ansøgning, CV og et vellignende billede afsted til distriktschef på ch@tholstrup.dk Skriv ”ansøgning” i emnefeltet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tholstrup er en familieejet virksomhed grundlagt i 1972 af Peter Tholstrup. Fælles for Tholstrups meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en dyb respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.

Tjener med lederdrømme

Restaurant Bøf & Ost søger tjenere med lederdrømme, som kan hjælpe os med at servicere alle vores fantastiske gæster i den kommende sæson.

Read More

Restaurantchef til simpleRAW

KVALITETSBEVIDST, MADGLAD OG SERVICEMINDED RESTAURANTCHEF. 

simpleRAW, en vegansk restaurant beliggende i hjertet af København, søger restaurantchef på fuldtid.

simpleRAW udsprang oprindeligt af RAW-tankegangen. I dag serverer vi mad uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer, sukker, mælkeprodukter og gluten. Maden er skabt af medarbejdere med stor viden og entusiasme inden for vegansk gastronomi.

Alle retter på menukortet er veganske og glutenfri og flere af dem er raw.

 Vi søger en restaurantchef, som vil være med til at lede personalet og give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige både i vores restaurant, ved selskaber og catering.

DIN HOVEDFUNKTION
Hovedfunktionen er 85 % daglig og direkte ledelsesmæssig drift i uniform og 15 % administrative opgaver. Restaurantchefen påtager sig det fulde ansvar og ejerskab for sin restaurant. Restaurantchefens mindset er: ’Det er MIN restaurant’.


DIN DAGLIGDAG I simpleRAW
- At lede og udvikle teamet – herunder både køkken og gulv

- At udvikle restaurantens koncept og følge og efterleve budgetter

- At tage sig godt af alle vores gæster.

- At holde et højt serviceniveau, også når der er travlt.

- At bidrage aktivt til et godt samarbejde og en glad omgangstone.

 
HVEM ER DU?

- Du har erfaring med ledelse
- Du har økonomisk forståelse

- Du er udadvendt, empatisk og elsker at yde god service

- Du er interesseret i plantebaseret gastronomi

- Du er nysgerrig af natur og har en positiv indstilling til tilværelsen

- Du kan arbejde selvstændigt og i et højt tempo

- Du taler dansk og har gode kommunikative egenskaber

 
VI TILBYDER DIG:

- Oplæring og uddannelse – vi klæder dig på til jobbet, så du behøver ikke at have erfaring fra lignende jobs.    

- Søde kolleger i et ungt, positivt miljø, hvor vi arbejder effektivt og har det sjovt.

- Arbejde i en succesrestaurant, hvor der er tryghed og ordnede forhold for medarbejderne.

- En spændende og varieret hverdag i dejlige omgivelser. 

En skriftlig ansøgning og cv med vellignende billede sendes pr. mail til ch@tholstrup.dk mærket ’ansøgning’ i emnefeltet.  

Se mere om simpleRAW på vores Facebook-side og på Instagram.