Spis til en god pris: Billetsalget til Dinnerdays starter i dag
Billetsalget til DinnerDays i uge 42 starter i dag. Vi glæder os til at servere lækre 3-retters menuer til en rigtig god pris. Se menuerne fra de forskellige restauranter, som deltager, og bestil billetter her.
Zeleste
Menu
Forret
Hvidvinsdampede blåmuslinger - hvidløg - timian - fløde
Hovedret
Kulmule - jomfruhummersauce - broccolini - kartofler
Dessert
Gateau Marcel - vaniljeis - brombær
Menuen servers med brød og smør
245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)
Tilkøb
Snacks til at starte på:
2 stk. sprøde hummerkroketter
50 kr. per person.
Vinmenu
Pinot Grigo ”Alto Adige” Kurtatsch, Italien
Chablis ”Le Guilleret” la Motte, Domaine de la Motte, Frankrig
Tonel 12, 20 års Quinta de la rosa, Duoro, Portugal
350 kr. per person
Huks Fluks
Menu
Forret
Cebo (pata negra 24mdr.)
Hovedret
Pluma de iberico med pimentos de padron, trøffelsauce og patata bravas
Dessert
Créme Catalane
Menuen serveres med brød og smør
245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)
Vinmenu
2021 Jean Leon - Chardonnay - Catalonien
2020 Hey Ricitelli “hey Malbec” - Malbec - Argentina
2016 Cheatau Haut - Mayne Semillion, Sauternes
200 kr. per person
Bøf og Ost
Menu
Forret
Tholstrups rørte tatar med trøffelmayonnaise, parmesan og karse
Hovedret
Grillet kylling Supreme serveret med piperade af tomat, løg og peberfrugt
Hertil sauce blanquette og Pommes Dauphinoise
Dessert
Klassisk Crème brûlée
Menuen serveres med brød og smør
245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)
Tilkøb
Snacks til at starte på:
3stk østers Natural inkl. et glas NV Montvillers champagne
120 kr. per person
Ristede sojamandler og marinerede oliven
85 kr. per person
Vinmenu
2019 Spätburgunder Ingelheim, Adamsvin
2020 Penley Estate, Genevive, Chardonnay
NV Muscat de Rivesaltes, CH. Rombeau
200 kr. per person
Peder Oxe
Menu
Forret
Cremet jordskokkesuppe med fasan, æbler og sprødt kyllingeskind
Hovedret
Coq au vin med svampe, gulerødder og skalotteløg serveret med knuste kartofler
Dessert
Henkogte sensommerbær med vaniljeis og lakridscrumble
245 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)
Tilkøb
Snacks til at starte på:
Ristede soya mandler og marinerede oliven
85 kr. per person
Rørt tatar på sprødt rugbrød med trøffelmayonnaise
45 kr. per person
Menuen serveres med brød og smør
Vinmenu
2020 100 Hügel, Riesling Trocken, Weingut Wittmann
2015 Chateau Haut-Musset, Lalande de Pomerol
NV Quinta de la rosa, 10 års Tawny
200 kr. per person
Kompasset
Menu
1. servering
Friteret østers med svampecreme og tapiokachips
2. servering
Surdejsfocaccia med musling, kartoffel og dild
3. servering
Squash med havesyre og fermenterede svampe
4. servering
Rådyr med rødbede, kirsebær og peber
5. servering
Æbler med citronverbena, hvid chokolade og havrekiks
440 kr. per person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)
Tilkøb
Ost - kompot - knækbrød
100 kr. per person
Et glas champagne
110 kr. per person
Vinmenu
425 kr. per person