En hilsen fra vores CEO

Kære Tholstrup-gæst

Vi må passe på hinanden, om end vi kommer til at savne jer…

De skærpede restriktionerne gør desværre, at vi er nødsaget til at lukke ned for servering i vores restauranter, hvilket vil være gældende fra på onsdag d. 9. december og frem til det nye år. Det gør ondt, især fordi vi er midt i en af de allervigtigste perioder i Tholstrup, nemlig julen.

Rigtig mange af jer besøger os hvert år i december for at nyde julens traditioner med familie, kollegaer og venner. Restauranterne er normalt fyldt med glade gæster, duften af julemad, luciaoptog, mistelten og mandelgaver. Vi nyder den hjemmelavede gløgg og de hjemmebagte brunkager i skæret af restauranternes pejse og sniger os til lidt ekstra hjemmebrygget julebrændevin.

I år må vi og vores medarbejdere desværre kigge langt efter julen, ligesom vi måtte med påsken tidligere på året. Det er ærgerligt, men vi tager revanche, når det hele vender – for vi har mange hyggelige stunder til gode.

Når nu vi ikke kan mødes på restauranterne, håber vi, at I vil lægge Tholstrup under juletræet. Glæd dine nærmeste med et gavekort til en oplevelse i en af vores restauranter. Som noget nyt kan du også købe et online-gavekort, som kan anvendes i alle vores restauranter. Det vil glæde os, og forhåbentligt også en, du har kær.

Til nytår skal I selvfølgelig også spise godt. Derfor har vi på tværs af vores 8 meget forskellige restauranter skabt 3 lækre nytårsmenuer ud af huset, med alt det bedste fra vores køkkener. I kan kombinere menuerne som I måtte ønske, og så har vores medarbejdere gjort dem klar og nemme at anrette til servering i de hjemlige rammer.

Læs mere om mulighederne her og bestil inden d. 27. december.

Til sidst vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske jer en glædelig jul og et godt nytår fra alle os i Tholstrup. Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i starten af det nye år. Pas rigtig godt på jer selv og hinanden.  

Gode hilsner

René Kristensen, CEO Tholstrup

Rene bag baren i HF1.jpg
Tholstrup