5 oplevelser, vi glæder os til i juli

1: Copenhagen Jazzfestival

Design uden navn (7).png

Åbningskoncert med String Swing på Gråbrødretorv
Kom til udendørs koncert på det ikoniske Gråbrødretorv i Københavns middelalderby. Her skinner solen (næsten) altid og ikke mindst den 1. juli, når String Swing åbner jazzfestivalen med to sæt midt på pladsen. Musikken kan nydes sammen med et måltid på en af torvets hyggelige restauranter.
Læs mere om arrangementet og bestil bord her.

Middag og jazzkoncert på Hotel Cecil
Bøf & Ost og Jazz Cup præsenterer: Jazzaften med koncert og 3-retters menu.
Fire koncerter og middag med franske specialiteter, som du selv sammensætter ud fra en række valgmuligheder. Ønsker du at se flere koncerter, kan du skabe en ny spiseoplevelse hver gang. De fire koncerter bliver spillet på Cecil, som ligger lige rundt om hjørnet fra Bøf & Ost.
Læs mere og bestil billetter her.

jAzz på torvet (002).jpg

EM fortsætter lidt endnu

11. juni - 11. juli.png

Hvem ved? Måske går Danmark hele vejen. I Nyhavns Færgekro viser de alle EM-kampene hele vejen frem til og med finalen. (Fuldt booket 3. juli)
Så kig forbi til en stor kold fadøl, bøfsandwich, stegt flæsk og storskærm i Nyhavn. Husk at booke et bord i forvejen - og I god tid. Der bliver hurtigt udsolgt. Læs mere om EM-menuen og kampene her.

Book bord i Nyhavns Færgekro 


3: Skaldyrsfad

DSC_0734.JPG

Juli er Danmarks sommermåned nummer et. Det er her, vi kan være heldige med solrige dage, hvor vi nyder lyse nætter, tager på sommerferie og til stranden. Også maden er et højdepunkt i sommersæsonen med masser af friske danske råvarer samt skaldyr på restauranternes menuer. Især hos Zeleste og Bøf & Ost er skaldyr i højsædet netop nu. De tilbyder hver især et hav af forskellige lækkerier, herunder et bugnende skaldyrsfad, som bare skal prøves. Læs mere om sæsonens favorit: Skaldyr

Besøg Zeleste
Besøg Bøf & Ost


4: Rejer og rosé

DSC_0981.JPG

Sommeren er over os, og hvad er mere sommeragtigt end pil-selv-rejer og rosévin? Hvad med muligheden for at nyde hele molevitten på en solrig terrasse midt i Københavns middelalderby?

Bøf & Ost fejrer sommeren med to rejer og rosé-arrangementer lørdag 24. juli og lørdag 24. august begge dage fra 11.30 - 17.00. Det foregår på deres terrasse med udsigt over smukke Gråbrødretorv. Kom og fyld maven med havets frugter og skyl ned med matchende sommerdråber. En bord- og billetreservation til arrangementet inkluderer:

  • Alle de pil-selv-rejer du kan pille og spise

  • To forskellige slags rosé - så meget du kan drikke

  • Filtreret vand med og uden brus

DET MED SMÅT
Reservationen er gældende for to timer fra dit reservationstidspunkt
Som udgangspunkt gælder din booking til et bord på terrassen, da vi tror på årets juli- og august-vejr!

Pris per person DKK 350,- (ex billetgebyr)

Køb billet til rejer og rosé


5: Skønne sommerfester

2018_05_04_Kompasset_Foto_0063.jpg

Denne sommer kan vi atter samle venner og familie i større selskaber. Vi glæder os rigtig meget til at afholde jeres sommerselskaber og fester på terrasserne, som vi har udvidet for at gøre plads til alle. Mangler du stadig at arrangere en festlig begivenhed eller sommerfrokost, så tøv ikke med at kontakte os på sales@tholstrup.dk.

Tholstrup