Nu springer studenterne ud! Vi fejrer med bobler til alle...

Der udklækkes cirka 50.000 af dem årligt. Man genkender dem på huen, lugten af humle og det høje humør. Vi glæder os til at fejre de smukke unge studenter, når de om lidt spreder liv og glæde i gaderne.

Vi er klar med Champagne, når du viser huen frem!

Vi er klar med Champagne, når du viser huen frem!

Hos Tholstrup har vi fejret studenter siden 70’erne. Traditionen tro serverer vi bobler på husets regning i hele studenterperioden til alle med studenterhue på. Vi stempler selvfølgelig også huen, som vi plejer.

Hos Peder Oxe, Bøf & Ost og Huks Fluks på Gråbrødretorv serverer vi Champagne, mens SimpleRAW byder på et økologisk glas bobler. De serverer også økologiske bobler på Cap Horn i Nyhavn og Champagne i Zeleste, Nyhavns Færgekro og Kompasset.

Bobler til alle hue-nuancer

Den klassiske studenterhue er stadig rød. Er du fan af alt det med klassiske traditioner, er det perfekt at besøge Gråbrødretorv. Her kan du tage hue-billeder foran nogle af Københavns ældste bygninger.

Har du læst HF, HHX eller HTX, får du en blå studenterhue - perfekt til et maritimt tema og et glas bobler ved vandet i det charmerende Nyhavn.

De mere erhvervs-baserede uddannelser har også deres egne huer. Frisørens er lyserød, pædagogens lilla og landmandens og gartnerens grøn. Støder du på en hue i stribet lilla, blå og lyserød har du en student fra STU, som er en særligt tilrettelagt uddannelse for unge med særlige behov. Hos os er der bobler til alle nuancer !

Huen som et blankt lærred klar til dit personlige præg.

Huen som et blankt lærred klar til dit personlige præg.

Hos studenterhuespecialist C.L. Seifert har du også mulighed for at designe din helt egen hue. Du køber simpelthen en “tom” hue og designer den via deres hjemmeside. Her kan du også udover 19 forskellige uddannelses-huer købe en bæredygtig hue og en hue, som er 100 % vegansk. De to sidstnævnte passer perfekt til et glas økologiske bobler i vores veganske restaurant SimpleRAW eller den økologiske i Nyhavn, Cap Horn.

Besøg C.L. Seiferts hjemmeside her.

Nye huer, nye traditioner

Traditionen med studenterhuen startede i 1850’erne. I begyndelsen var den sort, men farverne skiftede til rød og hvid, som symboliserede det danske flag. Dengang var det helt normalt at bære huen, indtil man blev kandidat fra universitetet. I dag udsættes huerne for en række strabadser så som Roskilde Festival og øl-stafet, som giver huerne en kortere levetid. Men der er stadig regler og traditioner forbundet med den. Nedenfor har vi samlet nogle af dem.

Regler og traditioner for studenterhuen

  • Studenterhuen må først komme på efter sidste eksamen – ellers bringer det uheld.

  • Studenterne med det mindste og største hattemål giver en kasse øl til klassen.

  • Studenterne med det højeste og laveste karaktergennemsnit giver en kasse øl til klassen.

  • Den afsluttende eksamenskarakter skrives i midten af huen.

  • Studiekammerater skriver en hilsen eller autograf inde i huen.

  • Skriver en person i feltet i midten af huen, bliver denne person gift med hattens ejermand.

  • Navnet på studentens kæreste skrives ved siden af den sidste eksamenskarakter.

  • Venner eller veninder skal bide i den sorte skygge, så det sætter et aftryk – det bringer held.

  • Hvis studenten kaster op efter indtagelse af alkohol, giver det et hak i den sorte skygge.

  • Blandt andet skal der klippes en trekant i studenterhuens svedrem, hvis man ser solopgangen efter en fest. Samt en firkant, hvis man tømmer en kasse øl i løbet af 24 timer.

  • Hvis øllen ikke kan holdes inde, og der bliver "lækket" i bukserne, skal der drikkes øl af studenterhuen.

Alle billeder af huer er venligst udlånt af C.L. Seifert.

Østersonsdag i Store Strandstræde

DSC_0090.jpg

Østers er sunde, og delikate, og livet er for kort til kun at spise dem ved festlige lejligheder eller i weekenden. Derfor introducerer vi Østersonsdag - en casual og hyggeligt tilgang til østersspisning. Kig forbi til en enkelt eller gå all in med en Østersonsdags-pakke.

Onsdag kl. 16-19
Store Strandstræde 6
(uden for restaurant Zeleste)

Lær at åbne østers

Til Østersonsdag får du mulighed for at åbne dine østers selv. Det er ikke så svært, som man tror, selvom sunde østers er stramme. Vi viser dig teknikken og låner dig værktøjet.


Østers for nybegyndere

Er du ny østers-spiser, kan du starte med Fine de Claire-østers fra Bretagne. De franske østers har en let smag af hav. Du vælger selv, om du vil tilføre en af vores tre toppings: Havtorn, gin&tonic eller rødvinsvinaigrette med skalotteløg. Du kan jo altid starte med en enkelt til 20 kroner.

Fine de Claire

Fine de Claire

Verdens bedste østers

Til den garvede østersspiser har vi den franske østers Gillardeau. Gillardeau vurderes af flere specialister til at være en af verdens bedste. Smagen er mere fyldig og kødfuld end den anden. Udover havsmagen har den en let sødme og toner af nødder. Synes du også, at østers er bedst med et glas bobler til, kan du købe en Østersondag-pakke med 10 eller 20 stk. og en falske rosé Cava til en fordelagtig pris.

Østersonsdags-pakker

10 østers Fine de Claire + 1 flaske Rose Cava
450,-

10 østers Gillardeau + 1 flaske Rose Cava
500,-

20 østers Fine de Claire + 1 flaske Rose Cava
600,-

20 østers Gillardeau + 1 flaske Rose Cava
700,-

Enkelte østers

Fine de Claire til 20,-

Gillardeau til 25,-

Så går den vilde bukkejagt

Er du vild med jagt eller bare vild med vildt? Peder Oxe danner for tredje år i træk rammen om et stort bukkearrangement, når bukkejagtet skydes i gang torsdag 16. maj. Deltag i vores konkurrence med dit eget jagtbytte eller smag på herlighederne til aftenens vildtmiddag.

Peder Oxes bukkekonkurrence starter for den enkelte jæger allerede ved solopgang, når der er bukkejagt-præmiere den 16. maj. Bornholmerne kan allerede lægge sig i spidsen fra morgenstunden, hvor solen står op allerede kl. 4.51. Det er faktisk 20 minutter før, solen står op i
Jylland, hvor den står op sidst.

Thomas Tholstrup, der ejer Peder Oxe og en række andre spisesteder i København, er også tidligt oppe for at deltage i den traditionsrige jagt, som kaldes pürch. Og det er ikke en nem sport. Dyrene hører og lugter nemlig meget bedre end mennesker. Den skarpe høresans er deres beskyttelse mod farer, og det er derfor, de altid bevæger de store ører (gehører på jagtsprog) i alle mulige retninger.
Lugtesansen er veludviklet, fordi de bruger den til at kende forskel på hinanden.
De præsenterer sig med deres lugt. En jagtsituation kan derfor
hurtigt tage en drejning, hvis jægeren har sneget sig ind på byttet og vinden pludselig vender.

Geviret gør forskellen

Det er især det magre og delikate kød samt drømmen om at nedlægge en buk med flot opsats, som fascinerer de danske jægere.  I år er det kok og restauratør Jacob Mielcke samt jæger Karsten Heiselberg, der står for at kåre vinderen af bukkekonkurrencen. De vil fra kl. 15.30 tage plads på Gråbrødretorv og studere de indleverede bukke. Bukkene vurderes i konkurrencen på deres opsats, og vinderen er den med det tykkeste, højeste og mest symmetriske.

Nysgerrige københavnere er velkomne til at kigge forbi Gråbrødretorv og overvære ophæng, bedømmelser og præmieoverrækkelse. Der vil være god jagtstemning med hornblæser og smagsprøver
på croquetter med råbuk og charcuteri af vildt, jagtvin og cocktails med sloen gin.  


Bukke på bordet med det samme

Peder Oxe har også et særligt ærinde med årets bukkejagt. De nedlagte bukke skal allerede på tallerkenen samme aften og omdannes til en lækker 3-retters menu til restaurantens gæster.

Peder Oxe opkøber gerne alle sunde og friske dyr og bruger dem til aftenens vildtmenu. Også dem, der ikke ønsker at deltage i konkurrencen. De bukke, som ikke bliver spist på aftenen sættes på Peder Oxes aftenmenu i de kommende uger. Vi aftaler bukkene til 30 kr. per kg. i brækket vægt.

Program

Kl. 15.30: Jægerne ankommer med vildtet for indvejning foran restauranten på Gråbrødretorv
Kl. 16.00: Bedømmelse og prisoverrækkelse ved overdommer Jakob Mielcke for årets flotteste råbuk.
Kl. 18.00: Jagtmiddagen serveres i restaurant Peder Oxe.

Er du jæger? Sådan deltager du i konkurrencen

Send en SMS til Peder Oxe og Thomas Tholstrup på 40516080, når du har skudt din buk. Der skal være et billede med at byttet. Det er ikke muligt at ringe, da Thomas selv er på jagt.  

Når du har sendt en SMS, kan du indlevere bukken på Gråbrødretorv mellem 15.30 og 16.00.

Flotte præmier

Der er præmier til de tre jægere, der har nedlagt en buk, som vurderes til at have et af de tre flotteste opsatser blandt deltagerne.

Førstepræmien: Gave fra Nancke Jagtliv + et gavekort på kr. 1500,- til Restaurant Peder Oxe.
Andenpræmien: Gave kort på kr. 700,- til Restaurant Peder Oxe.
Tredjepræmien: Gavekort på kr. 500,- til Restaurant Peder Oxe. 

Aftenens vildtmenu

FORRET
Tatar af råbuk, æggeblomme, cremet vinaigrette med æg, løg og kapers, grøn skovsyre og sprød rugbrødsknas.

HOVEDRET
Medaljon af rygfilet, grillede hvide asparges, spyd med hjerte og lever, frikassé af
bov og svampe, nye kartofler og sauce chasseur.

 DESSERT
Hvid chokoladeparfait, syrlige rabarber, rabarbersirup & sprød marengs. 

Book bord

Modtag vores nyhedsbrev med særlige invitationer

 

Bæredygtig søndags-spisning i Huks Fluks

Nyt bæredygtigt tiltag på Huks Fluks inviterer gæsterne på tasting menu til skarp pris.

Bæredygtige søndage sydpå

Bæredygtige søndage sydpå

Hver søndag sammensætter vores køkkenchef Jean Louis en ny tasting menu af restaurantens forskellige råvarer. Formålet er at give gæsterne en særlig madoplevelse til en god pris og samtidig sikre, at vi udnytter vores lækre råvarer optimalt. Vi kalder det “Bæredygtige søndage sydpå”.

Det nye bæredygtige tiltag er ikke kun med til at sikre, at vi skåner miljøet ved at bruge de råvarer, som vi allerede har indkøbt og fået leveret. Det er også køkkenchefens mulighed for at afprøve nye kombinationer og kreationer. Som gæst kan du forvente forskellige skræddersyede retter med smag af Sydeuropa.

Til maden kan nydes et glas af forskellige vine fra hele verden til 50 kroner per glas. Søndagens vin følger temaerne til Huks Fluks’ vinsmagning om fredagen. (læs mere om After work - vinsmagning)

Først til mølle

Vi sætter kun et begrænset antal billetter til salg. Du er også velkommen til at kigge forbi på dagen, men vi kan ikke garantere plads til alle.

Hver søndag fra kl. 17-20
Tasting menu: 200 kr.
Vin per glas: 50 kr.

Spis og støt børn og unge med kræft

Logo Kræft er ikke for børn.png

Igen i år deltager vi med tre restauranter til restaurantfestivalen Spis&Støt. Når du køber en Spis & Støt-menu, støtter du samtidig kampagnen “Kræft er ikke for børn”. Kampagnen er en indsats fra Kræftens Bekæmpelse, der støtter op om arbejdet med børn og unge op til 24 år, som har kræft, har haft kræft eller som er berørt af kræft. Det betyder blandt andet bedre og mere effektiv behandling for børn og unge, et godt liv efter sygdommen med færre senfølger og støtte og hjælp til de børn, der har en far eller mor, som har kræft.

Du kan vælge mellem følgende særligt udvalgte menuer i Kompasset, Peder Oxe eller Cap Horn.

Hvornår: 30. maj- 8. juni 2019
Menupris: kr. 250,- ex billetgebyr


Peder Oxe - køb billet

MENU
Laks

Rimmet laks med crudité af grønne asparges, rygeostcreme og rugbrødscrumble.

Okse
200 gr. oksefilet med kryddersmør, sauterede hvide og grønne asparges, små nye kartofler og rødvinssauce.

Parfait
Vaniljeparfait med marengs og jordbær.






Cap Horn - køb billet

MENU
Gazpacho
Afkølet tomatsuppe af solmodne tomater, olivenolie og chili serveres med agurk og peberfrugt.

Makrel
Stegt makrel serveret med salat af asparges, ærter, radiser, olivenolie og citron. Hertil Cap Horns kartoffelsalat rørt med creme fraiche, masser af krydderurter og smagt til med sennep.

Panna cotta
Koldskåls-panna cotta med sommerbær og knas af kammerjunker.

Kompasset - køb billet

MENU
Hafnia
Løgsild – københavnerkarry – brændt æg

Basic instinct
Tatar af okseinderlår – aioli – syltede beder – kartoffelchips

Mazarinkage
Rabarber – mazarin – havreknas – creme anglaise

Om Spis & Støt
Spis & Støt bliver afholdt for 5. år i træk. Restaurantfestivalen har gennem årene indsamlet 2,4 mio. kr. til kræftsagen. Spis & Støt er et samarbejde mellem restauranter landet over, DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse.

Modtag nyheder og særlige invitationer

Har du nogensinde været til økologisk sølvbryllup?

Økologi og mad med omtanke har altid været en del af Cap Horns DNA. Faktisk var Cap Horn Danmarks første økologiske restaurant. Cap Horn har opnået Det økologiske Spisemærke i sølv, som bevis på, at restauranten er 60-90 % økologisk. Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkeordning for økologiske spisesteder.  

Økologisk sølvbryllup
Selvom sølvmærket aldrig har været et mål i sig selv, ser Cap Horn sølvmærket som en fantastisk mulighed for at fejre Cap Horns mangeårige kærlighed til økologi.   

”Vi har valgt at fejre vores sølvmærke med en kæmpe fest - et økologisk sølvbryllup. Det er jo cirka 25 år siden det hele startede. Vi har inviteret vores økologiske samarbejdspartnere, der kommer forbi og forkæler gæsterne med økologiske specialiteter inden for både mad, vin, øl og cocktails”, fortæller Louisa Mia Andersen.  

Økologisk sølvbryllup 10. - 12. maj
Fredag 10. maj: Økologiske cocktails og dj på terrassen.
Lørdag 11. maj: Tre-retters sølvmiddag og live musik
Søndag 12. maj: Udvidet økologisk brunchbord og live jazz.


Cap_Horn_forside_øko.jpg

Danmarks første økologiske restaurant
Det hele startede i begyndelse af 1990’erne med et nyt værdisæt, hvor fokus på kvalitet og omtanke for klimaet blev Cap Horns omdrejningspunkt. Det resulterede i en menu sammensat af økologiske råvarer og en mere grøn profil. Det gik fint i spænd med et ønske om at lave mad fra bunden og samtidig være noget for både stamgæster, der havde besøgt Cap Horn gennem generationer og gøre plads til de mere grønne og klimabevidste gæster i Nyhavn.

Cap Horn har holdt fast i værdierne siden.

”Det har aldrig været et mål i sig selv at opnå et økologisk spisemærke. Økologi har altid været en helt naturlig del af vores koncept, nemlig at tilbyde økologi i Nyhavn,” fortæller Louisa Mia Andersen, restaurantchef i Cap Horn.

Om Cap Horn
Cap Horn ligger et stykke nede af den brostensbelagte kaj i Nyhavn i en gammel bygning, der tidligere var tilholdssted for søfolk og letlevende damer. Cap Horn er ét af de få steder i Nyhavn, som har fået lov til at beholde sit oprindelige udtryk. Cap Horn har valgt at bibeholde sit historiske præg med en hjemlig og afslappet indretning og atmosfære.

Læs mere om Cap Horn på www.caphorn.dk.

Følg med på Cap Horns Facebookside, hvor restauranten løbende sender information omkring de forskellige arrangementer.

Morsdag: Derfor skal du invitere din mor på middag

Mødre er ligeså forskellige og unikke som de nullermænd, de ofte må stå for at feje. Ens for de fleste af dem er selvfølgelig, at de gør deres bedste. På morsdag skal vi ikke være dommere, men omfavne mødres forskellighed og hylde dem alle. Det gælder både speltmor, der bager sine egne stenhårde boller og børster børnenes tænder i urter og bedstemor, der bager de bedste boller, som hun serverer med tandsmør. Eller curlingmor, der fejer for sine børn, så de altid har et ben foran og bonusmor, der sjældent kommer i mål eller i første række. Husk også svigermor - hende der altid deler vandene.

Alle mødre har en livret, vi har dem alle

Uanset hvilken kategori din mor (dine børns mor, svigermor etc.) falder under, finder vi en menu, der passer. Hvis du booker bord mindst en dag i forvejen er der lidt ekstra forkælelse hos nogle af restauranterne.

Er din mor en hård negl eller lækker sild?

Har du en nød at knække med din mor (eller svigermor), eller har hun været lidt af en ravnemor, kan du invitere hende på Restaurant Kompasset - en af de nyeste og mest moderne restauranter i Nyhavn. Her serveres lækkert smørrebrød i ny fortolkning med navne som ”Lady Stoneheart” og ”Ravnen”. Book bord senest dagen før, så kan din mor smage Lady Stoneheart på husets regning. Du kan eventuelt starte med et glas bobler på vejen derned hos Zeleste i Store Strandstræde, som har Københavns hyggeligste gårdhave. Vælger du at booke bord og spise hos Zeleste får mor det første glas rosé cava.

Er din mor en sild, kan du hylde hendes smukke ydre ved at invitere hende på det store sildebord i Nyhavns Færgekro. Her får I lov til at smage 12 forskellige slags sild på én gang. Er hun mere varmblodet, kan du invitere hende på Huks Fluks, hvor spanske skinker pryder loftet og rødvinen flyder eller Bøf & Ost, der tilbyder franske anretninger.

Ligger hendes præferencer mere op ad det naturvenlige? Invitér hende på vegansk brunch eller en vegansk tre-retters menu i simpleRAW på Gråbrødretorv. Eller gå all in på økologi og tag hende med på Cap Horn, som netop har fået Det Økologiske Spisemærke i sølv. Her finder du både en saftig frokostburger, smørrebrød og en tre-retters menu, der giver den fulde økologiske smagsoplevelse. Der bliver sat morsdagsblomst på bordene til dem, der booker bord senest en dag i forvejen.

Hvis svigermor skal bestemme

Er svigermor glad for det klassiske køkken, smørrebrød eller et godt stykke kød med sæsonens grønt, nye kartofler og et stort salatbord kan vi anbefale Peder Oxe. Her kan I også slutte af med det store søndagskagebord. Når I booker bord senest dagen før, bliver der her sat en morsdagsblomst på bordet og mor får et glas rosé cava på husets regning.

Glædelig Morsdag og velbekomme!






Nyhavns Færgekro tilbyder sildebord med 12 forskellige slags sild.

Nyhavns Færgekro tilbyder sildebord med 12 forskellige slags sild.

Nyd et glas bobler i Zelestes smukke gårdhave

Nyd et glas bobler i Zelestes smukke gårdhave

Smørrebrød i ny fortolkning hos Restaurant Kompasset.

Smørrebrød i ny fortolkning hos Restaurant Kompasset.

Huks Fluks’ specialitet - sortfodsskinke.

Huks Fluks’ specialitet - sortfodsskinke.

Det store kagebord i Peder Oxe er en sikker vinder.

Det store kagebord i Peder Oxe er en sikker vinder.

ROSÉ-SÆSONEN SKYDES I GANG

Kom og kick-start den udendørs vinsæson med et glas Chateau Roubine rosé, der dufter og smager af røde bær, blomster og sommer. Der vil være friske østers, burrata og sortfodsskinke, som kan snackes til. Vi sørger for den gode havefest-stemning med græs på torvet, liggestole og DJ.

TID OG STED

Lørdag 27. april
Kl. 13-16

Gråbrødretorv 8
1154 København K

DET KAN I GLÆDE JER TIL

Et glas Chateau Roubine rosé til de første 200 gæster
10 stk. østers kr. 100,-
Pata Negra Cebo 24 mdr. med pan con tomate 50 kr.
Buratta med hjemmelavet pesto og sæsonens garniture 50 kr.

Arrangementet er tilrettelagt i samarbejde med Vinslottet A/S.

Læs mere om Huks Fluks

CH. ROUBINE, PREMIUM, ROSÈ 2017.jpg

OM CH. ROUBINE, PREMIUM, ROSÈ 2017

Sammensat af druerne cinsault, grenache og cabernet sauvignon samt en smule carignan, tibouren, syrah og mourvèdre. 80 pct. af vinen er fremstillet efter ”saignée”- metoden. Dvs. at mosten ”bløder” fra druerne ved et naturligt pres under druernes egen vægt. Det giver en elegant lyserød/orange farve. Smagen er helt tør med saftige indslag af jordbær, hindbær og melon. Livlig duft af blomster, mildt krydderi og røde bær.

Læs mere på vinslottet.dk

Cap Horn støtter Røde Kors i kampen for rent drikkevand

For os er det en selvfølge: Rent drikkevand uden begrænsning direkte fra hanen. Sådan ser det desværre ikke ud i verdens u-lande. Her er manglen på rent drikkevand skyld i sygdom og mangel på udvikling.

SÅDAN DELER VI UD AF VERDENS RENESTE DRIKKEVAND
“I Danmark har vi noget det af det reneste drikkevand i verden. Vi har adgang til rent drikkevand hver dag. Også som restaurant. Derfor har vi besluttet, at udnytte det store privilegium og samtidig støtte de steder i verden, der ikke har adgang til rent drikkevand.”, fortæller Cap Horns restaurantchef Louisa Mia Andersen

Med et nyt vandfiltreringssystem i restauranten har Cap Horn valgt at øge din bæredygtighed på to måder:
Reducere import af kildevand fra udlandet
Donere 10% af salget af vand til Røde Kors

“Vores gæster har heldigvis tage godt imod vores nye vandsalg. Især når vi gør opmærksom på, at vi for hver doneret krone faktisk sikrer hele 20 liter rent drikkevand i et udsat område”, fortæller Louisa Mia Andersen.

Det nye vandsystem er et led i Cap Horns rejse mod mere bæredygtighed.

Cap Horn er også netop blevet tildelt sølvmærket i økologi. Læs mere 

Rent drikkevand_Røde kors.jpg






Cap Horn får økologisk spisemærke i sølv

Økologi og mad med omtanke har altid været en del af Cap Horns DNA. Faktisk var Cap Horn Danmarks første økologiske restaurant. Cap Horn har opnået Det økologiske Spisemærke i sølv, som bevis på, at restauranten er 60-90 % økologisk. Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkeordning for økologiske spisesteder.  

Cap_Horn_forside_øko.jpg

Danmarks første økologiske restaurant
Det hele startede i begyndelse af 1990’erne med et nyt værdisæt, hvor fokus på kvalitet og omtanke for klimaet blev Cap Horns omdrejningspunkt. Det resulterede i en menu sammensat af økologiske råvarer og en mere grøn profil. Det gik fint i spænd med et ønske om at lave mad fra bunden og samtidig være noget for både stamgæster, der havde besøgt Cap Horn gennem generationer og gøre plads til de mere grønne og klimabevidste gæster i Nyhavn.

Cap Horn har holdt fast i værdierne siden.

”Det har aldrig været et mål i sig selv at opnå et økologisk spisemærke. Økologi har altid været en helt naturlig del af vores koncept, nemlig at tilbyde økologi i Nyhavn,” fortæller Louisa Mia Andersen, restaurantchef i Cap Horn.

Økologisk sølvbryllup
Selvom sølvmærket aldrig har været et mål i sig selv, ser Cap Horn sølvmærket som en fantastisk mulighed for at fejre Cap Horns mangeårige kærlighed til økologi.   

”Vi har valgt at fejre vores sølvmærke med en kæmpe fest - et økologisk sølvbryllup. Det er jo cirka 25 år siden det hele startede. Vi har inviteret vores økologiske samarbejdspartnere, der kommer forbi og forkæler gæsterne med økologiske specialiteter inden for både mad, vin, øl og cocktails”, fortæller Louisa Mia Andersen.  

Om Cap Horn

Cap Horn ligger et stykke nede af den brostensbelagte kaj i Nyhavn i en gammel bygning, der tidligere var tilholdssted for søfolk og letlevende damer. Cap Horn er ét af de få steder i Nyhavn, som har fået lov til at beholde sit oprindelige udtryk. Cap Horn har valgt at bibeholde sit historiske præg med en hjemlig og afslappet indretning og atmosfære.

Læs mere om Cap Horn på www.caphorn.dk.

Økologisk sølvbryllup 10. - 12. maj
Fredag 10. maj: Økologiske cocktails og dj på terrassen.
Lørdag 11. maj: Tre-retters sølvmiddag og live musik
Søndag 12. maj: Udvidet økologisk brunchbord og live jazz.

Følg med på Cap Horns Facebookside, hvor restauranten løbende sender information omkring de forskellige arrangementer.

Ny loyalitetsklub forkæler gæsterne

Loyalitetsside.png

Hos Tholstrup kan vi godt lide at forkæle vores gæster på tværs af vores restauranter.

Derfor har vi oprettet en loyalitetsklub, hvor alle vores gæster kan blive gratis medlemmer og få tilsendt fordelagtige tilbud på mad og vin, invitationer til events og særlige arrangementer.

Som nyt medlem af Tholstrup Loyalitetsklub får du 20 % rabat på dit første restaurantbesøg. Du skal blot bestille bord i en af vores restauranter og tage din velkomstmail med. Du får en velkomstmail i din inbox, så snart du tilmelder dig. Det tager kun få minutter.

Tilmeld dig her

Book bord

KOMPASSET: Drop-in ølsmagning

Hos Kompasset specialiserer vi os i øl fra lokale bryggerier. Det har vi lyst til at dele med jer. Kom til øl-smagning og prøv fire af vores specialøl. Vi anretter lidt mundgodt, som er nøje tilpasset den enkelte øl. Husk at tage dine venner og kollegaer med.

Vi glæder os til at se jer!

Tid:

Fredag 1. februar
Mellem kl. 16-18

Fredag 8. februar
Mellem kl. 16-18

Pris:
4 glas øl og snacks
Kr. 150,-

Traktørsted_skål.jpg

KOMPASSET: Endnu engang med i White Guide

WHITE GUIDE 2019
Kompasset er med i White Guide 2019! Det betyder, at restauranten er blevet udvalgt som én af Danmarks, Færøernes og Grønlands 152 bedste. Læs mere om White Guide her.

Kompasset - Dark_forest_beneath_the_flowers.jpg