Ny loyalitetsklub forkæler gæsterne

Loyalitetsside.png

Hos Tholstrup kan vi godt lide at forkæle vores gæster på tværs af vores restauranter.

Derfor har vi oprettet en loyalitetsklub, hvor alle vores gæster kan blive gratis medlemmer og få tilsendt fordelagtige tilbud på mad og vin, invitationer til events og særlige arrangementer.

Som nyt medlem af Tholstrup Loyalitetsklub får du 20 % rabat på dit første restaurantbesøg. Du skal blot bestille bord i en af vores restauranter og tage din velkomstmail med. Du får en velkomstmail i din inbox, så snart du tilmelder dig. Det tager kun få minutter.

Tilmeld dig her

Book bord

ZELESTE: Winter wine i den gamle gårdhave

KICKSTART WEEKENDEN I ZELESTES GAMLE GÅRDHAVE VED DEN ÅBNE PEJS.

Kom og nyd vinterens charme i Zelestes gårdhave. Hver fredag eftermiddag serverer vi lune drinks og snacks og tænder op i vores udendørs, åbne pejs. Kom forbi med kollegaer eller venner til en uformel eftermiddagsdrink med udendørs loungestemning og knitren fra pejsen.

Fredag 16 - 18
Lune Lillet-drinks DKK 50


KOMPASSET: Drop-in ølsmagning

Hos Kompasset specialiserer vi os i øl fra lokale bryggerier. Det har vi lyst til at dele med jer. Kom til øl-smagning og prøv fire af vores specialøl. Vi anretter lidt mundgodt, som er nøje tilpasset den enkelte øl. Husk at tage dine venner og kollegaer med.

Vi glæder os til at se jer!

Tid:

Fredag 1. februar
Mellem kl. 16-18

Fredag 8. februar
Mellem kl. 16-18

Pris:
4 glas øl og snacks
Kr. 150,-

Traktørsted_skål.jpg

KOMPASSET: Endnu engang med i White Guide

WHITE GUIDE 2019
Kompasset er med i White Guide 2019! Det betyder, at restauranten er blevet udvalgt som én af Danmarks, Færøernes og Grønlands 152 bedste. Læs mere om White Guide her.

Kompasset - Dark_forest_beneath_the_flowers.jpg

HUKS FLUKS: 4 fredagsglas

HVER FREDAG KL. 16.00 - 18.00
Vinnovice eller ekspert? Vi skelner ikke. Vores vinsmagninger er for alle. Så kom og smag på forskellige vine fredag eftermiddag og aften. Vi sørger for snacks og vin-viden. Hver fredag har et nyt tema.
Kig forbi fredag mellem 16.00-18.00
Følg med på Instagram: @huksfluks

4 GLAS + SNACKS 150 KR.

Huks Fluks vinbar