Cap Horn søger værter og værtinder til sommerperioden

Brænder du for at møde nye mennesker, give service i verdensklasse og være omgivet af skønne kollegaer? Så er et job i Cap Horn lige noget for dig. Vi mangler fuldtids- og deltidsmedarbejdere, som har mulighed for at starte med det samme, og som har lyst til at arbejde henover sommeren.

Du bliver en del af et ungt team af tjenere og kokke, som brænder for at skabe magiske øjeblikke for vores gæster. Hos Cap Horn er der aldrig to dage, der er ens, og du får en sjov og anderledes hverdag. Din erfaring er ikke så afgørende, men det er vigtigt, at du er udadvendt, nysgerrig og interesseret i mad og vin. Alle nye værter og værtinder gennemgår et grundig oplæring.

Lyder det som noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt. Send en ansøgning og et CV med foto til Christina Dyg: cd@tholstrup.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!