Plantepasser

Vi er en virksomhed med otte restauranter på Gråbrødretorv og i Nyhavn. Vi er glade for et grønt miljø med levende planter både i vores udendørsserveringer og inde i restauranterne. Desværre går det ikke altid så godt med at få passet og plejet planterne korrekt. Vi søger derfor en plantepasser med grønne fingre til at gå en runde i vores restauranter en gang ugentligt – vi regner med, at det vil tage ca. 4 timer pr. uge. I perioden 1. november til 1. marts vil det være mindre, da de udendørs planter bliver opmagasineret for vinteren.

Vi forventer, at du som minimum har succesfuld erfaring med at passe planter hjemme hos dig selv, men yderligere erfaring er selvfølgelig en fordel: Det kan være du har arbejdet med planter før, eller selv har en have. Vi forventer. du kan komme enten i løbet af formiddagen, så du er færdig før frokosten går i gang kl. 12.00, eller om eftermiddagen, så du er færdig før aftenrykket starter kl. 18.00.

Send en kort ansøgning med foto, hvor du fortæller lidt om dig selv og din baggrund for at passe vores planter til:

info@tholstrup.dk
Skriv venligst “Plantepasser” i emnefeltet.

simpleRAW på Gråbrødretorv

simpleRAW på Gråbrødretorv