Det skal du smage på Bøf & Osts nye menukort

Årstiderne skifter, og der er nye råvarer i sæson. Hos Bøf & Ost har de netop skiftet menuen ud med en mere efterårsvenlig version. Prøv blandt andet deres Bouchée à la reine med hummer, dampede blåmuslinger eller rosatstegt duebryst. På menukortet finder du også tre årstidssupper at varme dig på; fransk løgsuppe, græskarsuppe og jordskokkesuppe.

Fransk løgsuppe med gratineret landbrød.

Fransk løgsuppe med gratineret landbrød.

Bøf & Osts franske profil, fokus på kvalitetskød og velmodne danske og franske oste er stadig omdrejningspunktet. Men der er også nye spændende twists på efterårsmenuen.

”Vi har blandt andet valgt at have vildt på efterårsmenuen i form af rosastegt duebryst. Det er måske ikke typisk fransk, men udfordrer både vores gæster og det franske køkken. På den måde tilbyder vi vores gæster en oplevelse, der går ud over det typisk velkendte franske køkken. Sådan holder vi fast i vores historie samtidig med, at vi udvikler os”, fortæller Nicolai Riis, som er køkkenchef i Bøf & Ost og fortsætter:

Rosastegt duebryst serveres med syltede bøgehatte og blomkål, toppet med ribs og brøndkarse. Serveres med økologisk landbrød.

Rosastegt duebryst serveres med syltede bøgehatte og blomkål, toppet med ribs og brøndkarse. Serveres med økologisk landbrød.

Bouchée á la reine med hummer. Tartelet med hele stykker hummer, tomat, jordskokker og selleri. Toppet med hummerolie og bredbladet persille.

Bouchée á la reine med hummer. Tartelet med hele stykker hummer, tomat, jordskokker og selleri. Toppet med hummerolie og bredbladet persille.

“Det kommer også til udtryk i vores nye forret Bouchée à la reine med hummer – en hjemmebagt tartelet med hele stykker hummer, tomat, jordskokker og hummerolie. Den er traditionel på en utraditionel måde.”

Den klassiske dessert, Créme brûleé er også stadig på menukortet, men den har fået et twist.

”Vi har meget atypisk valgt at servere den med vaniljeis. Udover at forstærke vaniljen i Créme brûleén beriger vaniljeisen oplevelsen, fordi desserten nu består af to konsistenser: Det cremede varme og det helt kolde.  De lidt anderledes sammensætninger af retter udfordrer hjernen og skaber en mere spændende gastronomisk oplevelse”, fortæller Nicolai Riis.

Du kan nyde efterårsmenuen i Bøf & Ost indtil menuen skifter igen den 14. november.