Gæsterne har talt: Kompasset opnår endnu engang udemærkelsescertifikat

Restaurant Kompasset har endnu engang opnået TripAdvisors udmærkelsescertifikat, som kun tildeles cirka 10 % af de anmeldte restauranter på siden. Kompasset er blandt de 100 bedste restauranter ud af 2.318 anmeldte restauranter i København.

“Gæsternes vurdering er altid den, der vægter højest. Certifikatet betyder, at vi har opretholdt en overordnet vurdering på mindst fire ud af fem det sidste år. Det er vi utrolig stolte af”, siger restaurantchef på Kompasset, Emilie Post.

For at få certifikatet, skal man som restaurant konsekvent få gode brugeranmeldelser i det forløbne år. Det er ikke muligt at ansøge eller betale sig til placeringen, som udelukkende baseres på gæsternes anmeldelser.

Det siger gæsterne blandt andet:

TOPPEN AF POPPEN

Michelin har lige været på besøg for at uddele hæder og ære til de heldige. Heldige, fordi det er gået under deres radar, at der for enden af Nyhavn ligger byens absolut bedste frokostrestaurant. Kvaliteten er fremragende, betjeningen er venlig og kompetent og endelig er lokalenerne smukke. Derfor fortjente ‘Kompasset’ at blive nævnt i ‘guiden’.

Nyhavn er tit en turistfælde, så det var en fornøjelse at få velsmagende mad til ok pris i Nyhavn. Vi kommer gerne igen Mums.

DEJLIGT STED

Har fornylig været i restauranten 2 gange - behagelig og venlig stemning - passende udvalg og rimelig ventetid - maden ( smørrebrød valgte vi ) var superb - velanrettet og portionsanrettet - bl.a hjemme lavede sild med passende pynt af syltede rødløg og derefter and.

SUPER SERVICE OG SKØN MAD - VI KOMMER IGEN

Vi besøgte Kompasset for første gang i går (Dining Week) og nød vores middag fra start til slut. 
Restauranten er ikke særlig stor, virkelig hyggelig og flot indrettet og vi følte os rigtig godt tilbage i det smukke lokale med god plads mellem bordene. 
Betjeningen var meget personlig - på den gode ikke anmasende måde - og maden var virkelig lækker. Vi kommer helt sikkert igen :-)

LÆKKER FROKOST!

Meget hyggelig frokostrestaurant med moderne smørrebrød med forskellig slags lækker specialøl, der er afpasset de forskellige typer smørrebrød.
Restauranten ligger i et gammelt hus, der tidligere har været ejet af sejl, flag og kompasmagere i flere generationer.
Trods beliggenheden i den yderste ende af Nyhavn er her dejligt roligt og afslappet!
Maden er særdeles lækker og betjeningen venlig og opmærksom!
Her kan man sagtens blive stamgæst!

Her kan du læse flere anmeldelser:

https://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g189541-d10520577-Reviews-Kompasset-Copenhagen_Zealand.html#REVIEWS


Hvis din appetit er blevet vækket, så skynd dig ind og booke bord, så du kan få samme gode oplevelse som TripAdvisor-anmelderne:

https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/1050/2