Se, hvor jazzen kommer tilbage i Nyhavn - nu med nye unge musikere

Flyer_2.jpg

Fredag 27. september kl. 21.00 åbner Nyhavns Færgekro op for en række jazzaftener i det tidligere Café Øresund, som blandt andet har været venue for live-musik i 1960’erne. De sidste mange år har caféen fungeret som en del af Nyhavns Færgekro, men nu kan du også opleve live musik hver fredag og lørdag.

”Vi vil gerne bringe jazzen tilbage til Nyhavn. Nyhavn er jo et af de steder, hvor jazz udviklede sig i tidernes morgen”, siger Katrin Clemme, som er ansvarlige for de kommende jazzaftener.


Jazz med et twist

De nye jazzaftener genkalder den historiske stemning med blandt andet billeder fra det tidligere Café Øresund, hvor blandt andet sømænd søgte hen for at fulde sig og feste. Musikken er derimod helt ny.

”Lørdag er dedikeret til intimkoncerter med forskellige kunstnere – især yngre jazzmusikere og jazzmusik med et twist. Fredagene er tilegnet de gæster, der har lyst til at synge egne numre akkompagneret af vores huspianist”, fortæller Katrin Clemme.


Åbningsfest

Den første jazzaften åbner dørene fredag 27. september kl. 21. Her er pianist Lars Emil ved roret. Der er velkomstdrinks til de første 50 gæster og mikrofonen er tændt for de syngeglade. Der er gratis entré.


Opening act: Annella

Lørdag 28. september er der intimkoncert med Annella. Annella har fanget en international lyd og en helt ny genre, der pulserer indenfor rammerne af elektro-swing og soul-musik

Dørene åbner kl. 21.00. Der er gratis entré og plads til at danse.
Læs mere og følg med i programmet: