Det skal du lave i efterårsferien

Kulturnat på gråbrødretorv og i Nyhavn

Kulturnatten finder altid sted fredag i uge 41. I 2019 er Kulturnatten den 11. oktober.

Gråbrødretorv

På Gråbrødretorv fejrer de forskellige restauranter Kulturnatten med en række events, der strækker sig over hele aftenen.

Bubbles%2Band%2Boysters

Bubbles and Oysters
Spis østers og drik bobler til de bedste priser, inden du begiver dig ud i Kulturnatten, eller når du får brug for en pause.
Østers - 10 kr.
Dibon Rosé Cava - 1 gl. 50 kr.
Bøf&Ost kl. 16-21
Læs mere

Vinsmagning
Kom og smag på forskellige vine i løbet af aftenen. Vi sørger for snacks og vin-viden.
4 GLAS + SNACKS 150 KR.
Huks Fluks kl. 16-21
Læs mere


CapHorn.jpg

NYHAVN

I anledning af kulturnatten vil DGI St. København stå for en masse familiesjove aktiviteter omkring ankeret ved
Nyhavn fra kl. 18:00 - 24:00. Prøv blandt andet at lave pandekager på bål, kom til historiefortælling i et lavu-telt og deltag i løbehjulsræs. Spis en bid mad i en af Nyhavns restauranter. Vælg Nyhavns Færgekro, hvis du skal have bedsteforældrene med eller selv er vild med traditionelle danske retter. Restauranten ligger lige over for ankeret. Er der ikke plads, så prøv Cap Horn, som ligger lidt længere nede og ligeledes byder på familievenlige retter.

Læs mere om Nyhavns Færgekro
Læs mere om Cap Horn


tegnekonkurrence.jpg

Tegnekonkurrence hele efterårsferien

Hos Cap Horn har de fået ny menu. Og der er både noget for børn og voksne. Desuden er det hele økologisk. I anledningen af efterårsferien afholder restauranten en tegnekonkurrence for alle børn, der har lyst til at være med. Vinderen får et gavekort på en middag til hele familien.

Læs mere om Cap Horn.


simpleraw_sharing.jpg

Kødfri dag med ungerne

Er det i efterårsferien, I skal prøve kræfter med en kødfri dag? simpleRAW har fået ny menu og serverer lækkerier for både børn og voksne. Læs her hvad køkkenchefen siger om de spændende retter.Dinnerdays_okt_19.jpg

Mad- og cocktailfestival

Efterårsferien står også i madfestivalernes tegn. Der er hele to af dem samt en cocktailfestival.

DinnerDays
Den tilbagevendende restaurantfestival løber af stablen fra 11.-20. oktober. Som altid, kan du nyde en tre-retters menu til 210 kr. hos de restauranter, der deltager. Nedenfor kan du se menuerne og booke billet til Huks Fluks, Bøf & Ost og Zeleste, som alle tre er med.

Dining Week Sharing

Der er flere madfestivaler at komme efter i uge 42. Dining Week Sharing er en anden festival, der hylder gastronomien. Her er der fokus på delevenlige retter. Der vil således være en række servering, som kan dele ved bordet - mindst 3 retter til 225 kr. Der er noget for enhver smag på simpleRAW og i Kompasset, som begge deltager. Se deres menuer og bestil billet her:


Gode tilbud direkte i indboksen

Husk, du kan få gode tilbud og invitationer direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores loyalitetsklub. Det er gratis at være med, og du modtager et velkomsttilbud på 20% på et valgfrit restaurantbesøg.