Sådan kan du også fejre Pride

Fra 13. august til 18. august bliver Københavns gader fyldt med glimmer, farver og festlige folk. Copenhagen Pride tiltrækker omkring 300.000 mennesker fra hele verden. Mangler du et sted at varme op eller køle ned i løbet af ugen, så kommer her et par idéer. Find også ud af, hvor du kan hente et Pride-badge til at sætte på trøjen.

Regnbue-cocktails i spandevis - to go/to stay

Regnbue_spande.jpg

Hos Peder Oxes Kælder laver de cocktails i alle regnbuens farver. I Pride-ugen har de tilbud på spande til 170 kr. for en liter, som både kan nydes på Gråbrødretorv eller tages med på vej til en af Prides mange arrangementer. Kælderen holder også længe åbent, hvis folk bliver tørstige på vej hjem. Alle gæster får et Pride-badge med.

Peder Oxes Kælder
Gråbrødretorv 11, Kld.
1154 København K
Onsdag og torsdag kl. 17 - 01
Fredag og lørdag, kl. 17 - 03


Gå kold: Regnebueis

Hvem elsker ikke regnbueis - Pride er den perfekte anledning til at spise den farvestrålende hofdessert. Den trefarvede fornøjelse er altid et hit hos hele (regnbue)familien. Køl ned med klassikeren old fashion-style eller i en vegansk og bæredygtig udgave.

Den klassiske regbueis

Regnbueis_NF.jpg

Ved kajen i Nyhavn hos Nyhavns Færgekro kan du nyde en regnbueis i bedste kvalitet. Den er lavet af mesterkok Finn Enkebølle, der har brugt friske og ærlige råvarer til at fremstille isen. Derfor er smagen ligeså festlig som farverne. Nyd den ved vandet eller i Nyhavns Færgekros kølige krostue.

Der følger selvfølgelig et Pride-badge med til alle isspiserne såvel som alle andre gæster.

Nyhavns Færgekro
Nyhavn 5
1051 København K
reservation@nyhavnsfaergekro.dk
+ 45 33 15 15 88

Den veganske regnbueis

Is_baggård.JPG

Veganer eller ej, denne trefarvede is er ikke mindre en fantastisk. Lavet med blandt andet kokosmælk og frisk frugt, økologisk vanilje og chokolade slår den de fleste trefarvede is i smag. Isen er fremstillet i et samarbejde mellem simpleRAW og NiceCream. Udover at være 100 % vegansk er isen også 100 % bæredygtig og uden nogen former for tilsætningsstoffer.

Nyd den i simpleRAWs hemmelige gårdhave - et ægte åndehul bag restauranten på Gråbrødretorv.

simpleRAW
Gråbrødretorv 9
1154 København K
info@simpleraw.dk
+45 35 35 30 05

Der følger selvfølgelig et Pride-badge med til alle isspiserne uanset ispræference.

Her kan du hente et Pride-badge

Stribet merchandise i Pride-ugen er et must. Hvis du ikke allerede har gearet i orden, hjælper følgende restauranter deres gæster med et Pride-bagde.

Pride badge

Peder Oxe - Gråbrødretorv 11 - 1154 København K

Peder Oxes Kælder - Gråbrødretorv 11, kld. - 1154 København K

Huks Fluks - Gråbrødretorv 8 - 1154 København K

Bøf & Ost - Gråbrødretorv 7 - 1154 København K

simpleRAW - Gråbrødretorv 9 - 1154 København K

Zeleste - Store Strandstræde 6 - 1051 København K

Cap Horn - Nyhavn 21 - 1051 København K

Nyhavns Færgekro - Nyhavn 5 - 1051 København K

Kompasset - Nyhavn 65 - 1051 København K


Om Copenhagen Pride

Copenhagen Pride er en LGBT-festival, der afholdes hvert år i august i København. Festivalen åbner normalt om tirsdagen i Pride-ugen, og kulminerer om lørdagen med en parade. Paraden går fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhusplads og markerer afslutningen af festivalen.

På programmet er blandt Birthe Kjær, der maler festen både rød, gul, orange, blå, grøn og lilla, når hun åbner ballet på Pride Scenen på Rådhuspladsen tirsdag den 13. august. Årets hovednavn er Tina Dickow, der spiller på samme scene torsdag aften. Derudover kan de festlige deltagere opleve bl.a. Lydmor og Mother fra RuPauls Drag Race.

Læs mere på Copenhagen Prides hjemmeside.