Naborestauranter hylder det gode naboskab med fusion og social dining

Fredag den 30. august hylder Restaurant Kompasset og Karma Sushi det gode naboskab, når de går sammen om ”Social Dining i Nyhavn”.

”Vi synes, det kunne være spændende at dyrke det gode naboskab og samtidig skabe en oplevelse for vores gæster, der er lidt ud over det sædvanlige. Samtidig ønsker vi at vise den mere ukendte del af Nyhavn frem”, fortæller Emilie Post, restaurantchef i Kompasset.

Den lidt glemte ende af Nyhavn

Både Karma Sushi og Kompasset ligger nemlig i den ende af Nyhavn, der ligger længst væk fra byen og turisterne. Her er du tæt på Københavns havn, skuespilhuset, Nyhavnsbroen og det charmerende Hotel 71 Nyhavn.

Kompasset og Karma Sushi ligger i den mere stille ende af Nyhavn

Kompasset og Karma Sushi ligger i den mere stille ende af Nyhavn


I samarbejde med Morten Hansson, som er ejer af Karma Sushi, har Kompasset sammensat en kreativ menu, der tager gæsterne med på en rejse over to kontinenter. Karma Sushi står for den japansk inspirerede del med nigiri, sashimi og forskellige sushivarianter, mens Kompasset skaber moderne fortolkninger fra det danske køkken. Gæsterne kan glæde sig til fire serveringer, som også inkluderer japansk sake og Kompassets hjemmelavede brændevin.

“Vi serverer menuen ved langborde, i social dining-stil. Der vil være musik under maden og festen fortsætter bagefter i Karma Sushis baggård med DJ og bar”, siger Emilie Post.

Husk at købe en billet. Der er kun et begrænset antal pladser.

TID OG STED

Fredag 30. august
Middag kl. 18-22
Afterparty fra kl. 21

Kompasset og Karma Sushi
Nyhavn 65
København K

”Social Dining i Nyhavn” er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival, som i 10 dage hylder den københavnske madscene og Danmark som madland.


Menu

Forret
Laks med trøffelcreme. Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja

Kammusling sashimi med jalapeñomarinade toppet med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi, østersurt, forårsløg og wasabi tobiko.

Mellemret
Tre nigiri

Kammusling toppet med ørredrogn og forårsløg.
Jomfruhummer fra Læsø.
Torsk toppet med teriyakisirup og umeboshi.

Tre stykker sushi

Et stykke med Hummer: Sprød jomfruhummerrulle, forårsløg og shiso toppet med jomfruhummer, gratineret jomfruhummercreme, avocado, teriyakisirup samt sprød lotusrodschips og østersurt.

Et stykke med Cloudy Rainbow: Surimi og agurk med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi, østersurt, forårsløg, tomatcrunch og wasabi tobiko toppet med laks, tun, avocado og sprød kataifi.

Et stykke med Karma Crunch: Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch og toppet med chilicreme, crunchsirup og karse.

Hovedret
Kalvekæbe serveret i en syrlig estragonsauce med sommerens grønt og hummerhale kogt med krondild. Hertil serveres danske kartofler.

Dessert
Hasselnødsmazarin serveres med rødgrødssorbet og creme chantilly.