Her kan du snart nyde to feinschmecker-is: Vælg mellem Champagne og Aperol

Der er sommernyheder på vej på Gråbrødretorv i indre København. I weekenden kan du nemlig sætte tænderne i to helt nye gourmet-is hos Bøf & Ost og Huks Fluks. Isene er udviklet i samarbejde med Kødbyens IS.

Champagne- og Aperol - sæsonens råvarer

Hos Huks Fluks og Bøf & Ost er den helt store Champagne og Aperol-sæson for alvor skudt i gang. Her samles sommerglade gæster hver dag til et glas på terrasserne.

Og netop is, som passer til sæsonen er det, Kødbyens IS er gode til. Sammen med Huks Fluks og Bøf & Ost har de derfor udviklet to unikke sommeris. Isene er lavet ved håndkræft i Kødbyen, hvor de to ejere Mikael Danvad Kristensen og Karsten Christoffersen har deres isproduktion.

Champagne-isen

Champagne-isen minder om en sorbet i konsistensen. Smagen er frisk og let perlende og smager som en Champagne skal. Den læskende is dyppes i både hvid og mørk kvalitetschokolade.

Her viser Karsten Christofferesen fra Kødbyens Is den nye champagne-is

Her viser Karsten Christofferesen fra Kødbyens Is den nye champagne-is

Aperol-isen

Aperol-isen har også en sorbet-agtig konsistens, og så har den selvfølgelig aperollens unikke orange farve. Smagen er ligesom Aperol forfriskende og bittersød med smag fra appelsiner. Isen kan nydes alene som en forfriskning eller måske som aperitif i stedet for den klassiske Aperol-cocktail.

Den nye Aperolis er helt orange indeni.

Den nye Aperolis er helt orange indeni.

Om Kødbyens IS

De to indehavere Mikael Danvad Kristensen og Karsten Christoffersen er kendt for deres smukke håndlavede is. De bruger kun de bedste, økologiske råvarer i sæson, og hver detalje er nøje overvejet. Hver is er lavet med kærlighed, hvilket kommer til udtryk både i smagen og æstetikken.

Læs mere om Kødbyens IS