Helstegt okse på Gråbrødretorv: Se den blive tilberedt og smag det møre kød

Okse på torvet

Peder Oxe langtidssteger en hel okse over træ og bøgebrænde på Gråbrødretorv.
Den 300 kilos tunge okse bliver sat over fredag eftermiddag af Peder Oxes dygtige kokke, som overvåger oksen natten over indtil lørdag, hvor den er mør og klar til at bespise sultne gæster.

Blikfang på Gråbrødretorv

Med sin beliggenhed i hjertet af København er Gråbrødretorv perfekt til at langtidsstege den store okse. De foregående år har oksen da også tiltrukket masser af nysgerrige blikke fra forbipasserende. Hele forberedelsen, som foregår fra kl. 12 fredag 23. august, er spændende at overvære for både store og små. Torvets bindingsværkshuse er en del af kulissen, og de mange hyggelige caféer og restauranter på torvet kan benyttes som tilskuerpladser.

Bæredygtighed og mad til flere

Du behøver ikke at lade den gode samvittighed blive hjemme. Udover, at oksen er økologisk, sørger vi nemlig for at hele dyret bliver spist. Også de alternative udskæringer. Det kød, vi ikke får spist på dagen kører vi ud med til hjemløse i København på blandt andet Mændenes hjem og Reden på Vesterbro.

Det kan du glæde dig til

Til oksen serveres en lækker salat samt hjemmebagt brød med smør. Peder Oxe laver ligeledes en tærte med sommerbær, som kan nydes til dessert med en kop kaffe. Der er mulighed for at købe juice og sodavand til børnene og vin og øl til de voksne.

Husk at købe billet, hvis du vil være helt sikker på at smage det møre kød.


Hvor og hvornår

Lørdag den 24. august kl. 13 -15
(forberedelserne starter den 23. august cirka kl. 16)

Peder Oxe
Gråbrødretorv 11
1154 København K

Vi glæder os til at se jer på Gråbrødretorv!


Ønsker du at være opdateret på alle vores events? Følg os på Facebook: Peder Oxe

Du kan også tilmelde dig vores loyalitetsklub og få særlige tilbud direkte i mailboksen.