Tak for en fantastisk French Dining Week

Tak for en fantastisk French Dining Week til alle, der var med. Vi var helt overvældet over de mange deltagere. Nedenfor kan du se et par billeder fra festivalen og det skaldyrsfad, vi serverede. Hvis du ikke nåede at være med til madfestivalen eller har lyst til at genopleve vores skaldyrsfad, er det at finde på menuen i Bøf & Ost hele sommeren. Nyd det med et glas i solen på vores dejlige terrasse.

Bon appetit!

Om Bøf & Ost

Bøf & Ost er en fransk restaurant på Gråbrødretorv i midten af København. Fra terrassen kan I nyde udsigten til Gråbrødretorvs charme og liv. Bøf & Ost serverer klassiske, franske retter af sæsonens bedste råvarer. Menukortet lever op til navnet, og indeholder flere udskæringer af okse- og kalvekød samt et stort udvalg af franske oste såvel som danske.

Hvert år deltager Bøf & Ost i madfestivalen French Dining Week i uge 24. Under festivalen præsenteres en række restauranter, som alle serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. en aperitif.  I år var menuen på Bøf & Ost:

FORRET
Snakcbræt med lækre franske specialiteter

HOVEDRET

Skaldyrsfad med pil-selv-rejer, krabbeklør, østers og jomfruhummer. Hertil citron, aioli og grillet brød

DESSERT
Crême brulée