Cap Horn støtter Røde Kors i kampen for rent drikkevand

For os er det en selvfølge: Rent drikkevand uden begrænsning direkte fra hanen. Sådan ser det desværre ikke ud i verdens u-lande. Her er manglen på rent drikkevand skyld i sygdom og mangel på udvikling.

SÅDAN DELER VI UD AF VERDENS RENESTE DRIKKEVAND
“I Danmark har vi noget det af det reneste drikkevand i verden. Vi har adgang til rent drikkevand hver dag. Også som restaurant. Derfor har vi besluttet, at udnytte det store privilegium og samtidig støtte de steder i verden, der ikke har adgang til rent drikkevand.”, fortæller Cap Horns restaurantchef Louisa Mia Andersen

Med et nyt vandfiltreringssystem i restauranten har Cap Horn valgt at øge din bæredygtighed på to måder:
Reducere import af kildevand fra udlandet
Donere 10% af salget af vand til Røde Kors

“Vores gæster har heldigvis tage godt imod vores nye vandsalg. Især når vi gør opmærksom på, at vi for hver doneret krone faktisk sikrer hele 20 liter rent drikkevand i et udsat område”, fortæller Louisa Mia Andersen.

Det nye vandsystem er et led i Cap Horns rejse mod mere bæredygtighed.

Cap Horn er også netop blevet tildelt sølvmærket i økologi. Læs mere 

Rent drikkevand_Røde kors.jpg