Nyskudte bukke prydede torvet - se billederne

For fjerde år i træk afholdt Peder Oxe bukkejagt- og konkurrence. Otte jægere indleverede deres nyskudte bukke til ophæng på torvet. Bukkene blev vurderet af et dommerpanel med blandt andet Jakob Mielcke, som er køkkenchef på restaurant Mielcke & Hurtigkarl og dommer i TV3-programmet Masterchef. Bukken med den største og flotteste opsats vandt førstepræmien.

Dansk Jægerforbund skrev blandt andet om arrangementet:
Trods en stigende bevidsthed om outdoorliv og mad fra naturens skatkammer er den slags stadig ikke hverdagskost på ”stenbroen”, men de folk, der opholdt sig på pladsen, tog positivt og nysgerrigt imod det overraskende event. For ti eller tyve år siden var der måske nogen, der havde fået Fair Trade-kaffen galt i halsen eller løftet et øjenbryn eller to, men i dag er jagt heldigvis alment accepteret og ”in” - også blandt bymennesker. Selv om der selvfølgelig altid er undtagelser, som den yngre kvinde med ungerne i Christianiacyklen, der på vej over pladsen overrasket udbrød:

- Nej, er det hjorte eller sådan noget, der hænger der? Hvor makabert!

Læs hele artiklen