CAP HORN: Økomarked - smagsprøver, små leverandører og masser af øko

Økomarked i Cap Horn

Cap_Horn_økomarked_AOK.jpg

Lørdag den 17. marts kl. 12-15 fejrer vi foråret med et økologisk madmarket i Cap Horn. I boderne på førstesalen står vores leverandører og andre økoproducenter klar med smagsprøver - og der vil være mulighed for at købe alt hvad hjertet kan begære af økologiske specialiteter: vin, øl, friske krydderurter til altankassen, mel, ost, lemonade og meget mere.

SMAGSPRØVER - SMÅ LEVERANDØRER - MASSER AF ØKOLOGI.
Spendér din lørdag omringet af gode økologiske og bæredygtige råvarer, passionerede ildsjæle og alt godt til ganen, når Cap Horn holder madmarked i anledning af forårets komme. 

ÅRETS DELTAGERE:

🌱Nordic Chufa: Prøv de økologiske "chufa" - eller jordmandler - som især Spanien har taget til sig. Chufaens tekstur minder om jordskokker eller frisk kokos, de er let sødlige og har et strejf af kokossmag.

🌱Krydderibazar: Krydr din mad med de allerbedste spices fra hele verden - og med god samvittighed. Krydderibazaren samarbejder kun med mindre lokale øko-landbrug, som håndplukke krydderierne.

🌱Vinslottet: Smag vidunderlig, økologisk vin og bliv inspireret til din egen samling af Vinslottets kyndige vinkendere. 

🌱Søbogaard Snaps: Hvad kalder man en økologisk akvavit? En økvavit selvfølgelig! En eminent stamgæst på ethvert frokostbord. 

🌱Grøndals: Spis kvalitetsfisk med god samvittighed. Sardiner, Skipjack tun og makrel på dåse - alle fanget på bæredygtig vis, uden bifangst. 

🌱Farmers Market: Fyld køleskabet med økologisk frugt og grønt, krydderurter og alt hvad dit grønne hjerte måtte begære.

🌱Thise: Smag Vesterhavets brusen, vinden i græsset og køernes viftende ører, når økolandmanden Lisbeth serverer smagsprøver på Thises skønne oste.

🌱Ørbæk Bryggeri: Skyl markedet ned med Cap Horns helt egen øl - som er økologisk selvfølgelig.

Udenfor byder Cap Horn på smagsprøver fra sæsonens menukort, der blandt andet frister med sæsonens delikate stenbiderrogn.

Arrangementet er ganske GRATIS og alle er velkommen!