NORDISK MESTERSKAB I SILD 2019

NYHAVNS FÆRGEKRO: Få din egen sildeopskrift på menukortet og vind et ophold i en suite på Hotel 71 Nyhavn


Sildensdag_kollage.jpg

Tilmeld dig Nordisk Mesterskab i sild 2019

Du kan stadig nå at tilmelde dig! Vinder-silden kommer på menuen og vinderen får et lækkert ophold i Junior Suite, på Hotel 71 Nyhavn. Vi glæder os til at smage, skåle og hygge sammen med andre silde-entusiaster, lørdag d. 9. februar!

Madelskere fra hele Norden vil lørdag den 9. februar 2019 dyste om at få netop deres sildeopskrift kåret som Nordens bedste. Nordisk mesterskab i sild er en hyldest til den elskede, nordiske spise, som kan tilberedes og varieres i det uendelige. Vindersilden får en plads på Nyhavns Færgekros store sildebord, der består af mere end 12 forskellige hjemmelavede sildespecialiteter.

Tidligere deltagere har blandt andet serveret ”Tøsesild”, ”Sildeburger” og ”tartarsild”.

Til hovedkonkurrencen den 9. februar vil et panel af sildeeksperter og -entusiaster bedømme de udvalgte silderetter og kåre årets vinder. Der vil udover en plads på menukortet være fine præmier.

Årets dommerpanel 
Kathrine Klinken
Madskribent og forfatter til bl.a. ”Mad i høkasse”

Niels Ehlers
Forfatter og madentusiast

 Christina Bennetzen
Madblogger på ”Eat my heart out”.

 Finn Enkebølle
Køkkenchef i Nyhavns Færgekro


Kom og smag på herlighederne
Finaledagen er en velbesøgt begivenhed og et tilløbsstykke for sildeentusiaster fra hele Norden. Det hele foregår i den hyggelige Nyhavns Færgekro, hvor der udover konkurrencen også vil være et indendørs marked med rig mulighed for at se, smage og dufte til sild, krydderbrændevin, most og øl.  

Tilmelding senest 20. januar
Alle kan deltage i konkurrencen! Send opskriften på din hjemmelavede sildefavorit til cd@tholstrup.dk senest den 20. januar 2019. Vi giver alle besked, når vi har udvalgt finalisterne.     

Dato og tidspunkt: Lørdag den 9. februar 2019 kl. 13-15
Sted: Nyhavns Færgekro, Nyhavn 5, 1051 København K
Entré: Gratis

Yderligere information
Vibeke Nielsen
Tlf.: +45 33323002
E-mail vn@tholstrup.dk

Om Nyhavns Færgekro
Nyhavns Færgekro tilbyder klassiske, danske retter med fokus på smørrebrød og hjemmelavet krydderbrændevin. Restauranten rummer masser af historie; de store vinduer på første sal er de originale fra dengang bygningen husede agenturet for dampskibsrederi, White Star Line, hvor danskerne kunne købe billet til Titanic. Man kan stadig se rester fra nogle af destinationsnavnene på vinduerne.

Nyhavns Færgekro er en del af Tholstrup, en familieejet virksomhed grundlagt i 1972. Fælles for Tholstrups restauranter er en passion for kvalitet, kærlighed til årstidens råvarer og dyb respekt for værdien i at nyde et måltid i selskab med andre mennesker.