PEDER OXE: Helstegt okse på Gråbrødretorv

Traditionen tro vil vi langtidsstege en hel okse over trækul og bøgebrænde. Vi glæder os til at servere det møre, velsmagende kød til sultne festivalgæster, lørdag d. 25. august. 

PederOxe_helstegt_økookse.jpg

Som en del af Copenhagen Cooking & Food Festivals fokus på madspild, har vi valgt at gøre en ekstra indsats på netop dette område i år. Udover at vi steger en hel okse og dermed bruger hele dyret, så kan du nyde økologisk tilbehør, lavet på bondemandens overskudsgrønt samt nybagt brød og smør. Til den søde tand er der Peder Oxes tærter med sommerbær. 

Vi glæder os til at se dig på Gråbrødretorv!

Billetsalg: https://www.copenhagencooking.dk/events/peder-oxe/helstegt-oekologisk-okse-paa-graabroedretorv/